به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روزنامه روسيه ، " سرگئي لاوروف " وزير امورخارجه روسيه در اين ديدارها علاوه بر گفتگو پيرامون مسائل مهم اتحاديه اروپايي در خصوص مسئله عراق و راههاي تسريع در بهبود وضعيت اين كشور به گفتگو نشست .
اين روزنامه با اشاره به حمايت ايتاليا از سياست هاي بين المللي روسيه نوشت : مسكو با طرح پيشنهاد برگزاري كنفرانسي بين المللي در زمينه حل بحران عراق خواهان حضور و مشاركت جامعه بين الملل در اين راستا است كه اين امر با استقبال مقامات ايتاليايي مواجه شده است .
لاوروف كه در دومين مرحله از سفر خود نخستين بار پس از عهده داري وزارت امورخارجه به فرانسه سفر كرده است در ديدار با " ميشل بارنيه " همتاي فرانسوي خود بر لزوم مبارزه با تروريسم تاكيد كرد و خواستار حضور فعال سازمان ملل در اين زمينه شد .
وزير امورخارجه روسيه با بيان اينكه روسيه همواره خواهان پايان دادن به بحران هاي بين المللي است ، در ديدارهاي خود خاطر نشان ساخت : روسيه تمام تلاش خود را براي بهبود وضع عراق و تسريع در برقراري امنيت و ثبات اين كشور بكار خواهد گرفت .
لاوروف در ديدار با بارنيه برگزاري كنفرانسي بين المللي را مهمترين و موثرترين راه براي تغيير وضعيت عراق اعلام كرد.
روزنامه روسيه در ادامه نوشت : روسيه عليرغم مخالفت خود با حمله نظامي به عراق بارها آمادگي خود را براي بازسازي اين كشور اعلام كرده است .