به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از دالاس نيوز ، رند الرحيم سفير عراق در آمريكا در گفتگو با خبرگزاري آسوشيتد پرس با تاكيد بر اينكه ايران از استقرارثبات وامنيت در منطقه حمايت مي كند گفت : علي رغم اظهارات بوش در مورد محور شرارت بودن ايران دولت جديد عراق خواهان روابط خوب با اين كشور است .
وي اظهار داشت : ايران تا كنون نقش مثبتي در عراق داشته است و دولت عراق اخيرا از اين كشور خواسته است كه در مورد مسائل امنيتي از جمله در زمينه تبادل اطلاعات همكاري بيشتري داشته باشد .
وي در ادامه گفت كه باور دارد كه دست گيري 200 مبارز افغاني در ايران كه سعي داشتند از مرز اين كشور وارد عراق شوند پيش در آمدي بر اين مسئله است .
وي از ارائه جزئيات بيشتردر مورد اين بازداشتها امتناع كرد .
هفته گذشته وزير حقوق بشر عراق گفت : از ميان 99 بازداشت شده خارجي ، تنها يك افغاني در بازداشت است .
اين در حالي است كه تهديدات و ادعاهاي خصمانه آمريكاعليه ايران همچنان ادامه دارد .
خانم الرحيم اين اتهام را كه ايران از تروريسم در عراق حمايت مي كند به شدت رد كرد و گفت دستگيري تروريستها و شركت ايران در كنفرانس كشورهاي همسايه عراق در قاهره دلايل خوبي براي رد اين مسئله است .
وي گفت : اين به نفع ايران نيست كه عراق دچار اغتشاش و ناآرامي شود چراكه اگر عراق به لنگرگاه تروريستها تبديل شود نه تنها عراق بلكه همه كشورهاي منطقه تحت تاثير قرار خواهند گرفت .
وي در ادامه با انتقاد از نيروهاي ائتلاف گفت : اين نيروها به خوبي از مرزهاي عراق محافظت نمي كنند .