کرمانشاه - خبرگزاری مهر: ابراهیم صادقی گفت: در راستای طرح آمایش صنعتی و معدنی کشور 800 طرح صنعتی بزرگ به ارزش 300 هزار میلیارد ریال ظرف سه سال در کشور به اجرا در می آید.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، قائم مقام بانک صنعت و معدن کشور شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح آمایش صنعتی و معدنی از برنامه های استراتژیک وزارت صنایع و معادن است که به منظور توازن منطقه ای و کاهش اختلاف بین مناطق توسعه یافته و کمتر توسعه یافته اجرا می شود.

 

وی با بیان اینکه در قالب این طرح تاکنون شش هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط این بانک پرداخت شده است، گفت: این طرح توسط بانک صنعت و معدن و با استفاده از شعب آن در استانها اجرا می شود.

 

صادقی با بیان اینکه کار اجرایی این طرح از آذرماه سال گذشته شروع شده، گفت: تا پایان شهریورماه در قالب این طرح به هزار و 523 طرح شش هزار و 229 میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک صنعت و معدن پرداخت شده است که انتظار می رود در تداوم این طرح در نیمه دوم امسال نیز پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت کنیم.

 

وی در خصوص میزان اشتغالزایی طرحهای صنعتی بر حسب سرمایه گذاری آنها نیز گفت: معمولا در صنایع کوچک و متوسط به ازا هر 10 میلیارد ریال سرمایه گذاری 30 فرصت شغلی و در صنایع بزرگ به ازا هر 100 میلیارد ریال سرمایه گذاری 30 فرصت شغلی ایجاد می شود.

 

صادقی در ادامه با بیان اینکه اکنون در استان کرمانشاه 33 طرح بزرگ، ایجادی و توسعه در دست بررسی، ارزیابی، انعقاد قرارداد و پرداخته است، گفت: این طرحها قبلا از طریق طرح آمایش صنعتی و معدنی به بانک معرفی شده است.

 

قائم مقام بانک صنعت و معدن کشور تصریح کرد: این بانک تمام امکانات خویش را از طریق تنها شعبه خود در استان کرمانشاه برآورده می کرد اما از لحاظ عملکردی دومین بانک استان شناخته شد که اکنون با 145 برابر تسهیلات نسبت به منابع خود مشغول فعالیت است.

 

وی افزود: این بدان معناست که بخش قابل توجهی از منابعی را که از استانهای دیگر جذب کرده ایم توانسته ایم به کرمانشاه منتقل کنیم و به عبارتی به ازای یک واحد جذب منابع، این بانک 145 واحد منابع در این استان تزریق کرده است.

 

قائم مقام بانک صنعت و معدن کشور با اشاره به شرایط خاص استان کرمانشاه به واسطه محوریت غرب کشور گفت: کرمانشاه از مهمترین استانهای غرب کشور است که به دلیل ارتباط تنگاتنگ با استانهای همجوار مورد توجه بانک صنعت و معدن قرار دارد بنابراین قصد دارد با اجرای طرحهای نیمه تمام، جهشی اقتصادی در این منطقه ایجاد کند.

 

کیومرث فروتنی رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه نیز گفت: سهم آمایش استان از محل طرحهای ایجادی 750 میلیارد تومان و از لحاظ سرمایه در گردش 70 میلیارد تومان است که 30 درصد آن قابل اعمال در خود استان است.

 

وی افزود: از ابتدای اجرای طرح آمایش صنعتی و معدنی در استان تاکنون 20 طرح پس از گذراندن مراحل بررسی کارشناسی و کارگروه مربوطه در استان به بانکها جهت اخذ تسهیلات معرفی شده است.

 

قائم مقام بانک صنعت و معدن و هیئت همراه در جریان سفر به استان کرمانشاه ضمن دیدار با استاندار کرمانشاه از تعدادی از واحدهای صنعتی استان بازدید و در جلسه ای با حضور مدیران صنایع به بررسی مشکلات طرحهای مربوط به آمایش صنعتی و معدنی استان پرداختند.