رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران در دیدار با هیئت اعزامی از دانشگاه کربلا عراق گفت: به زودی تفاهم نامه ای کاربردی با ارائه تمامی خدمات لازم میان این دو دانشگاه امضا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا امام در دیدار با حسن عوده الغانمی- رئیس دانشگاه کربلا گفت: دوستی دو ملت بر اساس دین و مذهب بوده و سیاست نقشی در آن ندارد.  

رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران گفت: مردم ایران و عراق از یک جنس هستند و اگر جنگی در کار بود از دستاوردهای استعمار غرب بوده است.

وی افزود: دانشکده الهیات آماده است تا هر گونه کمکی را که برای عراق و دانشگاه های آن سودمند باشد ارائه دهیم.

امام اظهار داشت: در زمینه تبادل دانشجویان و اساتید نیز آماده هستیم تا اقدامات لازم را انجام دهیم.

رئیس دانشگاه کربلا نیز ضمن ابراز امیدواری از انعقاد تفاهمنامه ای دو جانبه گفت: می خواهیم ابزارهای کاربردی این تفاهم نامه ساده باشد تا امور به سرعت رنگ اجرایی به خود بگیرد.