بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش وپرورش استان بوشهر گفت: امروز همزمان با سراسر کشور 150هزار دانش آموز استان بوشهر در پایه های سوم تا پنجم ابتدایی، راهنمایی و متوسطه در دوازدهمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی شرکت کردند.

به گزارش خبرنگارد مهر در بوشهر، محمد حاجی زاده بعد از ظهر یکشنبه در این آیین انتخابات این شورای در دبیرستان فاطمه زهرا(س) بوشهر افزود: امسال انتخابات شوراهای دانش آموزی در دو هزار و 300 آموزشگاه استان بوشهر برگزار می شود.

وی اظهار داشت: در مدارس مقاطع راهنمایی و متوسطه باجمعیت 250نفر پنج نفر بعنوان اعضای شورای ، 250 تا 350 جمعیت هفت نفر، 350تا 550نفر 9نفر و 550 نفر به بالا 11نفر بعنوان نماینده دانش آموزان انتخاب و سه نفر نیز بعنوان علی البدل معرفی می شوند.

رئیس سازمان آموزش وپرورش استان بوشهر گفت: همچنین در مقطع ابتدایی نیز مدارس با جمعیت 100نفر پنج نفر بعنوان اعضای اصلی شورای، 150نفر هفت نفر و 150نفر به بالا نیز 11نفر بعنوان اعضای اصلی شوراهای دانش آموزی و سه نفر بعنوان اعضای علی البدل انتخاب می شوند.

رئیس سازمان آموزش وپرورش استان بوشهر یادآور شد: در سال گذشته 142هزار و 579 دانش آموز از هزار و 196آموزشگاه در انتخابات شوراهای دانش آموزی شرکت کردند و 21هزار و 668نفر بعنوان کاندید ثبت نام و از بین آنها شش هزار و 510 نفر توانستند به شورای راه یابند.

وی با بیان این که با انتخابات شوراهای دانش آموزی مسئولیت تصمیم سازی و مسئولیت پذیری را به دانش آموزان آموزش می دهیم، گفت: با شوراهای دانش آموزی دانش آموزان به خودباوری، اعتماد به نفس و قدرت نه گفتن در مقابل مسایل انحرافی می رسند و آینده سازان این نظام به قله های رفیع علمی نیز دست می یابند.