ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران گفت: هشت هزار و 542 دانش‌آموز در مدارس شبانه‌روزی مازندران تحصیل می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی ظهر یکشنبه در گردهمایی مدیران مراکز شبانه‌روزی استان در باشگاه فرهنگیان ساری با اشاره به اینکه توسعه این مراکز در مناطق محروم از اولویتهای دولت به شمار می‌رود، یادآور شد: در این مراکز به عنوان یک کارگاه فکری و عملیاتی می‌توان به روشهای نوینی دست یافت.

وی با اشاره به اینکه 75 مرکز شبانه‌روزی دخترانه و پسرانه در استان دایر است، افزود: 30 مرکز از این تعداد در استان دخترانه است.

فیاضی با اعلام اینکه دانش‌آموزان فقط به برنامه‌ریزی آموزشی نیاز ندارند، تصریح کرد: مدیران مراکز شبانه‌روزی باید محیطی مانند محیط خانه برای دانش‌آموزان فراهم کنند.

وی با تاکید بر اینکه ارتباط مناسب مدیران در این مراکز در ایجاد فضاهای تربیتی نقش موثری دارد، افزود: محیط مدرسه به دلیل اجتماعی و همگرایانه بودن باید خلاهای عاطفی دانش‌آموزان را پر کند.

فیاضی با بیان اینکه مراکز شبانه‌روزی برای رفع محرومیت در مناطق مختلف احداث می‌شود، یادآور شد: ارتقای کیفیت، سطح آموزشی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها از جمله دستاوردهای این مدارس است.

علی نبیان مدیرکل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس مازندران با بیان اینکه 3/2 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مدارس اختصاص یافت، افزود: بخشی از این اعتبارات برای تجهیز مدارس شبانه‌روزی استان اختصاص می‌یابد.

وی با بیان اینکه با این اعتبارات مراکز فنی و حرفه‌ای استان نیز تجهیز شده است، افزود: هزار و 650 بخاری پیش از آغاز مدارس خریداری و به آموزش و پرورش استان تحویل شده است تا مشکل بخاری امسال در مدارس وجود نداشته باشد.

نبیان با تاکید بر اینکه بیشترین مشکل در مدارس شبانه‌روزی کمبود تجهیزات است، اظهار داشت: اعتبارات لازم برای این امر تخصیص یافته است.

به گفته وی پنج مدرسه شبانه‌روزی از محل اعتبارات سفر هیئت دولت به مازندران به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این مدارس آغاز شده است، خاطرنشان کرد: این مدارس در رامسر، ساری، بهشهر، شیرگاه و بندپی بابل احداث می‌شوند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران اظهار داشت: برای ساخت این مدارس اعتباری بالغ بر هشت میلیارد ریال احداث می‌شوند.

وی با تاکید بر پیگیری تامین این اعتبارات یادآور شد: ساخت فضاهای مدارس شبانه‌روزی به دلیل کمبود اعتبارات در استان با کندی صورت می‌گیرد.