تیم ملی فوتبال نابینایان ایران که خود را برای حضور در سومین دوره رقابت های فوتبال قهرمانی آسیا آماده می کند، اواخر آبان ماه در ترکیه اردو می زند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اردوی تیم ملی فوتبال نابینایان از تاریخ 20 لغایت 30 آبان ماه در شهر آنکارا برگزار می شود و قرار است ملی پوشان کشورمان دو باز ی تدارکاتی با تیم ملی فوتبال نابینایان ترکیه که عنوان پنجمی اروپا را یدک می کشد برگزار کند.

پنجمین مرحله اردوی تیم فوتبال نابینایان هفته گذشته در ورزشگاه امام علی شیراز و زیر نظر کادر فنی متشکل از جواد فلفلی به عنوان سرمربی تیم و فرهاد امیریان به عنوان مربی و همچنین با نظارت مجید نورایی پور به عنوان مسئول انجمن فوتبال 5 نفره فدراسیون نابینایان و کم بینایان برگزار شد .

 سومین دوره رقابت های فوتبال 5 نفره قهرمانی آسیا از تاریخ 22 لغایت 30 آذر ماه سال جاری در شهر توکیو پایتخت ژاپن برگزار خواهد شد.