استاد دانشگاه شهید بهشتی در ادامه افزود: در دوره پنجساله آقای ضرغامی فرستندههای رادیویی به طرز قابل توجهی گسترش یافت و برنامههای متنوع آن باعث جلب نظر شنوندگان در داخل و خارج کشور شد. در زمینه مجموعههای تاریخی و الگوسازی رفتاری با وجود چند سریال با توجه به هزینههای هنگفت اینگونه مجموعهها، متاسفانه برنامههای متنوعی عرضه نشد.
وی خاطرنشان ساخت: در زمینه شناخت و آموزش آسیبهای اجتماعی هر چند که برنامههای محدودی از جمله مستند "شوک" و... عرضه شد، اما با توجه به آمار رو به گسترش آسیبهای اجتماعی در دو دهه گذشته حجم برنامهها با روند افزایش آسیبهای اجتماعی هیچگونه تعادلی نداشت.
ابهری گفت: توجه به حضور برخی افراد در بخشهای مختلف با وجود سلیقه و توجه خاص مدیریت فعلی بعضاً ناهنجاریهایی در زمینه بدآموزیی و رفتاری مثل تبلیغ دو زنه بودن، پرخاشگری فرزندان به والدین و مقاومت آنها در مقابل نصایح در برخی مجموعههای داخلی مشاهده شد.
این متخصص علوم رفتاری و آسیبشناسی اجتماعی ادامه داد: پررنگ بودن خشونت در بسیاری از فیلمها و مجموعههای خارجی از یکسو باعث جذب طرفداران برنامههای اکشن بود. از طرف دیگر با بالا بردن آستانه خشونت در جامعه موجب بروز برخی بدآموزیها بوده و هست.
وی ادامه داد: روی هم رفته میتوان گفت محدودیتهای مالی، قانونی و اخلاقی از یکسو و ناهماهنگی بعضی از افراد زیرمجموعه از سوی دیگر، سلیقهای عمل کردن برخی عوامل در گزینش افراد برای همکاری حتی در میزگرد و گفتگوهای علمی و تخصصی باعث دلگیری بسیاری از فرهیختگان در جامعه شد.
ابهری خاطرنشان ساخت: در مجموع آقای ضرغامی را مدیری موفق میدانم و اطمینان دارم در صورت رفع این مشکلات او میتواند نامی ماندگار در فرهنگ و تاریخ ایران باشد. ضمن تبریک به ایشان و اعتماد مقام معظم رهبری به او و تایید کارنامه مهندس ضرغامی، امیدوارم در پنج سال دوم موفقیتهای ایشان پررنگتر شود و به نکات یادشده بیشتر توجه کند.