روابط عمومی شرکت توسعه اعتماد مبین ضمن انتشار تصویر چک نقدی بزرگترین معامله تاریخ بورس، جزئیات بیشتر این معامله را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی شرکت توسعه اعتماد مبین جزئیات قطعی شدن معامله تاریخی 50 درصد به اضافه یک سهم شرکت مخابرات ایران را تشریح کرد.

مدیران کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین یک روز زودتر از موعد مقرر قانونی با حضور در سازمان خصوصی سازی و پرداخت 20 درصد ثمن نقدی اولیه به میزان یک هزار و 564 میلیارد تومان، بزرگترین معامله تاریخ بورس را قطعی کردند.

در کنار پرداخت ثمن نقدی معامله، وکالت نامه محضری به همراه 16 فقره چک اقساط 8 ساله و تضامین مقرر نیز به سازمان خصوصی سازی ارائه شد.

کنسرسیوم با تاسیس شرکت توسعه اعتماد مبین و متمرکز کردن مشارکت کنندگان در ترکیب سهامداری این شرکت، برای اولین بار در تاریخ عرضه های اصل 44 ماهیت حقوقی به خود گرفت.

وجود این ماهیت حقوقی تضمین کننده مدیریت یکپارچه بلوک مخابرات است و به تمام متقاضیان این امکان را می دهد که با خرید سهام توسعه اعتماد مبین، در مدیریت بلوک مشارکت کنند.

در ترکیب سهامداران شرکت توسعه اعتماد مبین،5 شرکت شامل 3 شرکت سهامی خاص و 2 شرکت سهامی عام حضور دارند.

آخرین ترکیب و درصد سهامداری این 5 شرکت در سهام شرکت توسعه اعتماد مبین به ترتیب شامل شرکتهای «توسعه اعتماد» (سهامی عام) با 2 درصد، «گسترش الکترونیک مبین ایران» (سهامی خاص) با 2 درصد، «شهریار مهستان» (سهامی عام) با 26 درصد، «نگین گنجینه ایرانیان» (سهامی خاص) با 46 درصد و گروه «اعتماد پارس» (سهامی خاص) با 24 درصد است.

همچنین «بانک سینا»، «گروه سرمایه گذاری تدبیر»، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی نیروهای مسلح«ساتا»، شرکت سرمایه‌گذاری «امین اعتماد» و چند شرکت سهامی عام، از جمله مهمترین بنگاههای صاحب سهام در ترکیب سهامداری 5 شرکت فوق به شمار می روند.

شرکت توسعه اعتماد مبین با محوریت 5 شرکت یادشده مدیریت بلوک مخابرات را عهده دار است و برای جذب مشارکت بیشتر نسبت به شناسایی سرمایه گذاران داخلی و خارجی اقدام خواهد کرد.

خط مشی شرکت توسعه اعتماد مبین در خصوص بورس اوراق بهادار بر دو محور«همراهی با تغییرات منطقی قیمت سهام در بورس» و «حمایت از قیمت سهام و دارایی های سهامداران خرد در برابر نوسانات غیرمنطقی» مبتنی خواهد بود که این مهم با نهایی شدن مذاکرات با بازارگردانان فعال بورس به مراحل عملیاتی خود نزدیک خواهد شد.

شرکت همچنین در نظر دارد با پذیره نویسی سهام و واگذاری تدریجی آن به طیف وسیعی از سهامداران حقیقی و حقوقی، مالکیت شرکت مخابرات را با حفظ مدیریت یکپارچه به بخش خصوصی منتقل کند.

از بعد فنی نیز شرکت در نظر دارد با استفاده حداکثری از ظرفیت های پروانه مخابرات در توسعه خدمات پایه و ارزش افزوده به جایگاه مناسبی در بین اپراتورهای منطقه دست یابد.

در کنار این امر سهامدار مدیریتی مخابرات به دنبال ایجاد تحول مدیریتی با استفاده از تجارب اپراتورهای بزرگ بین المللی و مشاوران داخلی است.