کارگردان مجموعه "یوسف پیامبر" معتقد است تعریف درستی از تفاوت‌های فیلم‌های تلویزیونی با فیلم‌های سینمایی ارائه نشده است.

فرج‌الله سلحشور درباره حضور برخی فیلم‌های تلویزیونی و ویدئویی در جشنواره فیلم فجر به خبرنگار مهر گفت: تعاریفی که برای تمایز فیلم‌های ویدئویی از فیلم‌های سنمایی ارائه می‌شوند درست نیست و این باعث می‌شود مرزبندی کامل و مشخصی برای تفکیک این دو از هم به وجود نیاید.

این کارگردان سینما و تلویزیون تأکید کرد: اینکه فیلمی با بودجه پائین تولید و به اصطلاح ارزان تمام شود ملاک خوب یا بد بودن آن فیلم نمی‌تواند باشد. بسیاری فیلم‌ها بدون نیاز به بودجه بالا ساخته شده‌اند ولی به واسطه پیام خوب، داستان خوب و پایه و اساس حرفه‌ای که دارند ارزشمند هستند.

وی ادامه داد: اگر فیلمی خوب باشد توانایی رقابت در جشنواره‌ها را دارد. اما نباید از حق گذشت که در میان آثار سینمایی زیادی که هر سال ساخته می‌شوند تنها تعداد کمی ارزش جشنواره‌ای دارند و مورد استقبال عمومی قرار می‌گیرند و بیشتر آنها فیلم‌هایی سطحی و بدون داستان خوب هستند که ممکن است با بودجه بالا هم تولید شده باشند.

کارگردان "مردان آنجلس" گفت: باید این سئوال را از اهالی سینما و رسانه پرسید که چه تعریفی از تفاوت‌های این فیلم‌ها وجود دارد. تصور نمی‌کنم بودجه کم و تفاوت نگاه تعریف مناسبی باشد. قصه‌های ارزشی، زیباتر و آگاهی و دقت بالاتر ملاک‌هایی مناسبترند که اصلاً به آنها پرداخته نمی‌شود. چه بسا فیلم‌های تلویزیونی که ارزشی‌تر، زیباتر و دقیق‌تر از برخی آثار سینمایی هستند و از آنها استقبال هم می‌شود.

سلحشور در پایان گفت: حضور در جشنواره فجر برای آثار تلویزیونی اتفاق خوبی است. وقتی فیلمساز برای شرکت در یک مسابقه اثری را تولید می‌کند به حتم کاری بهتر ارائه و در تولید آن بیشتر دقت می‌کند. صدا و سیما هم وقتی ببیند در جشنواره از تولیداتش استقبال شده کیفیت آنها را افزایش می‌دهد. البته طبیعی است تمام آثار تلویزیونی توانایی رقابت با آثار سینمایی را ندارند.