اراک - خبرگزاری مهر: مسئول بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج)استان مرکزی گفت: بیش از 700 عنوان کتاب در زمینه مهدویت و امام عصر (عج) در هشتمین نمایشگاه قرآن کریم استان مرکزی عرضه شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، حجت الاسلام محمدباقر حسینی در گفتگو با خبرنگاران در اراک افزود: موضوعات این کتابها در خصوص زندگینامه آن حضرت،‌ قرآن و احادیث،‌ فضایل و سیمای امام زمان (عج)، عصر غیبت،‌ تکالیف مسلمین، اوضاع قبل و بعد ازظهور،‌ ادعیه، ‌زیارت، پرسشها و پاسخها، انتظار،‌ اشعار و مدایح، کرامات و داستانها،‌ گفتمان، پایان نامه ها و فصل نامه هاست.

وی افزود: این بنیاد با حضور در نمایشگاه قرآن کریم ضمن ثبت نام از علاقمندان به مباحث مهدویت و انتظار امام عصر(عج)، پس از پایان نمایشگاه با دعوت از استادان مجرب از حوزه های علمیه قم و اراک اقدام به برگزاری کلاس می کند.

حجت الاسلام حسینی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان مرکزی زمینه فعالیت این بنیاد را در سه محور آموزش، پژوهش و تبلغ و اطلاع رسانی عنوان کرد و ادامه داد: این بنیاد به پایان نامه های کارشناسی، کارشناسی ارشد،‌ دکترا و دیگر تحقیقات حوزوی و دانشگاهی مشاوره ارائه می دهد.