به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، مجید غفوری در جشنواره دوره های آموزشی مهارتهای کسب و کار و کارآفرینی، اظهار داشت: استان کرمانشاه در طول سالیان گذشته همواره کسری درآمد داشته و این یکی از بزرگترین مشکلات استان بوده است.
غفوری با اشاره به سرمایه گذاری های صورت گرفته در استان، گفت: تا سال 83 تنها یک هزار و 800 میلیارد تومان در سطح استان کرمانشاه سرمایه گذاری صورت گرفته بود که در مدت چند سال گذشته دو برابر این رقم در استان سرمایه گذاری صورت گرفته که نمود آن را در سالهای آینده به چشم خواهیم دید.
وی افزود: در حال حاضر تنها 20 درصد از زمین های حاصل خیز استان آبی هستند که با این وجود ما قادر هستیم که 10 درصد از غذای کل کشور را تامین کنیم.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: با توجه به سدهای در دست ساخت و سدهای در دست اجرای استان، طی چند سال آینده 80 درصد اراضی استان کرمانشاه آبی خواهند شد و آن زمان است که تحول عظیمی در استان رخ خواهد داد.
غفوری افزود: تا چند سال پیش استان کرمانشاه مشکل تامین گوشت مرغ داشت، اما در حال حاضر به مرحله ای رسیده ایم که بخشی از گوشت مرغ کشور را نیز استان کرمانشاه تامین می کند.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه استان در زمینه کارآفرینی نیز گفت: استان کرمانشاه در زمینه کارآفرینی رشد قابل توجهی داشته و هم اکنون فضای کارآفرینی در استان راه افتاده است.
غفوری خطاب به کارآفرینان اظهار داشت: کارآفرینان باید با علم به اینکه در راه آنها موانع و مشکلات بسیاری وجود دارد حرکت کنند و به فکر توسعه استان و کشور باشند.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: کارآفرینی نیاز به روحیه، خلاقیت، انگیزه، امیدواری و آینده و عشق دارد.
در ادامه مراسم محمدرضا سپهری رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی کشور با اشاره به نقش کارآفرینان در توسعه کشور گفت: کارآفرینان کسانی هستند که همواره فرصتها را شکار می کنند و در جهت توسعه و پیشرفت کشور گام بر می دارند.
وی با بیان اینکه آموزش کارآفرینان می تواند منجر به شکوفایی خلاقیت آنها شود، اظهار داشت: نقش آموزش در ایجاد خلاقیت در کارآفرینان و نیز شکوفا شدن استعدادهای آنها بسیار موثر است، لذا این مهم باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
سپهری در ادامه با اشاره به جایگاه بخش خصوصی در توسعه کشور گفت: در دنیا ثابت شده که کارآیی بخش خصوصی از کارآیی بخش دولتی بسیار بالاتر است، لذا در تمامی نقاط جهان همواره سعی شده که سکان کشتی اقتصاد به دست دولت واجرا به بخش خصوصی واگذار شود.
وی در ادامه اقتصاد کشور را درونگرا عنوان و گفت: درونگرا بودن اقتصاد کشور باعث شده که حتی یک شرکت ایرانی در میان 500 شرکت معتبر و بزرگ دنیا که هر ساله معرفی می شود قرار نداشته باشد که این تنها به دلیل دولتی بودن اقتصاد کشور است.
عبدالعلی یوسفی مدیرکل کار و امور اجتماعی استان کرمانشاه نیز در این مراسم با اشاره اهمیت بحث آموزش در این وزارتخانه گفت: یکی از اصلی ترین استراتژیهای وزارت کار در کشور بحث آموزش و توجه به این مقوله است.
یوسفی اظهار داشت: در طول عمر دولت نهم در بحث بنگاه های کوچک زودبازده موفق شدیم که 50 هزار نفر را در استان شاغل کنیم که برای این هدف 900 میلیارد تومان سرمایه گذاری در سطح استان کرمانشاه انجام شد.
مدیرکل کار و امور اجتماعی استان کرمانشاه گفت: تلاش می شود که نیازمندی های بازار کار استان را با آموزش مهارتهای مرتبط رفع سازیم.
در پایان این مراسم، طاهره سیاهی، وحید سهیلی آرا، افسانه عربی، یاسمن ملکی، مصیب محبی، معصومه محمدی، محمدرضا هدایتی، شیوا کاکایی، سهیلا خسروی کیان و لیلی جعفرمنش (همگی از جهاد دانشگاهی)، طاهره فرهادی، ابراهیم رستم آبادی، زهرا گودینی و عرفان نجفی (همگی از شرکت آگین باختر)، محمد صادق چراغی و نسیم اسدی (از شرکت ایده های نوزاگرس) و شبو رشیدی تبار، ناهید کیانی، لیلا مرادی، شبنم رستمی و سامان امرایی(از بنیاد توسعه کارآفرینی) به عنوان کارآفرینان برتر استان کرمانشاه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
جشنواره دوره های آموزشی مهارتهای کسب و کار و کارآفرینی استان کرمانشاه با حضور رئیس موسسه کار و تامین اجتماعی کشور، استاندار و جمعی از مسئولان محلی در سالن آمفی تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه برگزار شد.