"آنگاه پس از باران" عنوان کتابی متشکل از 360 شعر از مهدی حبیبی پژوهشگر و آهنگساز است که مجوز نشر گرفته و به زودی منتشر می‌شود.

مهدی حبیبی نویسنده و آهنگساز در گفتگو با خبرنگار مهر درباره کتاب جدیدش گفت: به تازگی مجموعه اشعارم به نام "آنگاه پس از باران" مجوز گرفته و انتشارات آوای کلار آن را منتشر خواهد کرد.

وی ادامه داد: در این کتاب 400 صفحه‌ای 360 قطعه شعر تغزلی، سپید و محاوره‌ای در سه بخش آورده شده است. طی مطالعاتم درباره شعر سپید به مرور به این حوزه علاقمند شده و به سمت سرودن شعر سپید رفته و حاصل آن را در کتاب "آنگاه پس از باران" گرد هم آورده‌ام.

این آهنگساز که به تازگی کتاب "موسیقی آمریکا؛ گفتاری در مبانی اخلاقی موسیقی غرب" از او توسط نشر سبحان در 250 صفحه منتشر شده است درباره این کتاب توضیح داد: موضوع اصلی این کتاب بررسی مبانی اخلاقی موسیقی پاپ آمریکایی و شاخه‌های آن با ترجمه‌ای از اشعار راک اند رول و متال است.

نویسنده کتاب "فلسفه هنر؛ مبانی زیبایی‌شناسی" افزود: این کتاب قالب ترجمه تالیف دارد که در بخش پژوهشی مبانی اخلاقی موسیقی رایج دنیا از ابتدا تاکنون بررسی شده سپس موسیقی پاپ آمریکایی و تاثیر آن در جوامع مختلف به ویژه ایران آسیب ‌شناسی می‌شود.

حبیبی با اشاره به اینکه در یکی از بخشهای کتاب به زیرساختهای فکری و فلسفی معتقدان به ترویج موسیقی پاپ آمریکایی توجه شده است بیان کرد: نظریات و مبانی فکری افرادی که به فمنیسم، لیبرالیسم، پوزیتیویسم و دیگر ایسمهایی که نسبت به اخلاق، دین، رفتارهای اجتماعی، گرایشات عرفانی و ... موضع مشترک و موازی دارند، مساله نقش زن و نگاه موسیقی پاپ آمریکایی به آن و گرته برداری ناشیانه از موسیقی آمریکایی در کشورهایی چون ایران از موضوعاتی است که در بخشهای مختلف کتاب مورد توجه قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: حرکات غیرحرفه‌ای و غیرمرتبط با موسیقی و اخلاق موسیقایی در هنر آمریکایی و انجام رفتارهایی چون شکستن ساز برای جلب مخاطب که با اصل هنر موسیقی تطابق ندارد، پرداختن به شخصیتهای مطرح موسیقی پاپ چون الویس پریسلی، نقش مواد مخدر در رفتارها و حرکات خوانندگان راک اند رول، ایجاد فضای کاذب عرفانی با مصرف مواد مخدر، بررسی خطر هجوم و ترویج موسیقی امریکایی با عنوان موسیقی مردمی در کشورمان، موسیقی پاپ و ایجاد زیرساخت فکری برای دست‌یابی به گلوبالیسم، ارائه راهکار فرهنگی برای مقابله با این هجوم و آینده موسیقی پاپ در ایران، نقش سیاست در موسیقی پاپ، هدایت این نوع موسیقی توسط رباخواران یهودی ، روانکاوی و روانشناسی موسیقی راک و متال، رواج این نوع موسیقی در کشورهای اسلامی و تقابل آن با ارزشهای اسلامی از دیگر محورهای مورد بحث در این کتاب است.

این پژوهشگر در پایان عنوان کرد: برخلاف عنوانی که برای موسیقی پاپ در نظر گرفته شده و آن را موسیقی مردمی می دانند این نوع موسیقی تنها در بین یک تیپ فکری خاص طرفدار دارد. در حالیکه ترانه‌ها و موسیقیهایی چون مرغ سحر، ایران ای سرای امید، گلبانگ و ... از جمله موسیقیهای ایرانی است که به راستی جایگاه مردمی دارد.