به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، محمد حسن پرآور صبح سه شنبه در همایش "خلیج فارس تاریخ فرهنگ و تمدن" با اشاره به اینکه استان هرمزگان به عنوان گذرگاه فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی شناخته می شود، اظهار داشت: این استان باتوجه به سابقه تاریخی و فرهنگی نیاز به توجه بیشتری در بخش های فرهنگی و تاریخی دارد و محققان می توانند در این بخش وارد شده و به مطالعه و تحقیق بپردازند.
وی افزود: این استان دارای فرهنگی پویا و بالنده و جاذبه های تاریخی و گردشگری فراوانی است که لزوم توجه را به بخش فرهنگی و تاریخی بیشتر نمایان می کند.
وی اظهار داشت: این استان دارای موقعیت حساس جغرافیایی است و بیش از 900 کیلومتر مرز آبی و قرار گرفتن در کنار کشورهای حاشیه خلیج فارس دارای ظرفیت های فراوان اقتصادی است که با یک نگاه جامع و کارشناسی می توان با به فعل رساندن این پتانسیلها هرمزگان را به عنوان پایتخت منطقه معرفی کرد.
وی ادامه داد: در دولت نهم توجهات خوبی به استان هرمزگان شد و امیدواریم این توجهات در دولت دهم بیشتر از گذشته باشد زیرا هرمزگان در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته است و نگاه مسئولان به این امر کمک شایانی به ایجاد فرصتهای مناسب در این استان خواهد کرد.
وی در پایان از استان هرمزگان به عنوان پیشانی اقتصادی کشور یاد کرد و گفت: قرار گرفتن صنایع انرژی در غرب استان، استقرار مجتمع های فولاد، آلومینیوم و بنادر اقتصادی همچون بندر شهید رجایی، باهنر و مناطق آزاد قشم و کیش توانسته است این استان را به عنوان دروازه اقتصادی کشور معرفی کند.