مدیرکل سلامت شهرداری تهران با اشاره به تاثیر تونل توحید در کاهش انواع آلودگیها گفت: آنچه تاثیر این این اقدام ماندگار را بیشتر می‌کند همکاری همه دستگاه‌ها و شهروندان برای داشتن شهری با ترافیک کمتر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکترمحمدمهدی گلمکانی با بیان اینکه شهرداری تهران در همه زمینه های عمرانی، اجتماعی به موضوع سلامت توجه دارد، گفت: ارتقای محیط زیست و سلامت روانی، رفع اغتشاشات بصری و اقدامات ترافیکی از جمله فعالیت‌هایی است که شهرداری در این زمینه انجام می‌دهد.

وی افزود: برای رفع مشکل ترافیک تهران نیز که از معضلات شهر است، همه دستگاهها باید دست‌به‌دست دهند و با توجه به این که سلامت شهروندان با کاهش این مشکل تامین می‌شود، باید مسئولانه به این موضوع بپردازند.

گلمکانی، توسعه شهر را از مهمترین وظایف شهرداری دانست و گفت: احداث بزرگراه‌ها، تونل‌ها در این راستاست و باید در کنار این اقدامات مکانیزمهای اثر بخشی این اقدامات نیز وجود داشته باشد و تولید کنندگان خودرو نیز در کنار سایر دستگاه‌ها دراین موضوع همکاری کنند.

وی با تاکید بر این که تاثیرات تونل توحید بر سلامت روانی شهروندان انکار ناپذیر است، خاطر نشان کرد: تونل توحید با تسهیل ترافیک موجب توقف کمتر شهروندان پشت چراغ‌های قرمز می‌شود و همچنین با کاهش آلودگیهای بصری زیبایی شهر را تامین می‌کند و در نهایت محیط زیستی سالم را به تهران هدیه می‌کند که همه این عوامل به‌طور مستقیم و غیر مستقیم بر سلامت شهروندان تاثیرگذار است.

گلمکانی خاطر نشان کرد: تونل توحید با انتقال آلودگی صوتی به زیر زمین به ‌طور چشمگیری از ایجاد بیماریهایی مانند اضطراب و افسردگی که از اثرات ترافیک های طولانی است، می‌کاهد.

وی با اشاره به قرار گرفتن این تونل در کنار بیمارستان امام خمینی(ره)، گفت: آلودگی‌های صوتی که در روز و در محیط‌های بیمارستانی بیش از 45 دسی‌بل است که امیدواریم با افتتاح این تونل، به استانداردهای مورد نظر برای داشتن شهری سالم برسیم.

به گفته مدیر کل سلامت شهرداری تهران، توسعه شهر با همکاری همه عوامل مرتبط امکان‌پذیر است و اگر بزرگراهها، تونلها، زیرگذرها احداث شوند، اما دستگاهها نسبت به شهر و شهروندان بی‌تفاوت باشند. این اقدامات ماندگار در رسیدن به اهداف خود اثر بخش نخواهند بود، همچنین باید فرهنگ‌سازی ترافیک و استفاده ازوسایل حمل‌و‌نقل عمومی نیز برای شهروندان انجام شود.