"برناردینیو" پس از پیروزی تیم ملی والیبال برزیل مقابل ایران در چارچوب رقابت‎های جام بزرگ قهرمانان گفت: چگونگی عملکرد بازیکنان حریف مرا تحت تاثیر قرار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرمربی تیم ملی والیبال برزیل در نشست خبری دیدار تیمش مقابل ایران اظهارداشت: به نظرم ایرانی‏ها فوق‎العاده بودند. آنها در قالب تیمی خوب مقابل ما قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: بازیکنان ایران خیلی سریع و البته با قلبشان بازی می کردند. حریف امروز ما در بخش دفاع روی تور عالی کار کرد.

برناردینیو تاکید کرد: طی سال‏هایی که مربیگری تیم ملی والیبال برزیل را بر عهده دارم، این برای اولین‏بار بود که مقابل تیم ملی ایران قرار گرفتم. واقعا امروز تحت تاثیر تیم ایران و بازی والیبالیست‎های این تیم قرار گرفتم.

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل که تیمش به عنوان قهرمان آمریکای جنوبی و همچنین تیم اول رنکینگ FIVB در مسابقات جام بزرگ قهرمانان شرکت کرده است، با اشاره به عملکرد تیمش در دیدار امروز مقابل تیم ملی ایران اظهارداشت: به خاطر اینکه در دیدار روز گذشته مقابل کوبا انرژی زیادی را صرف کرده بویم، خیلی کند بازی مقابل ایران را شروع کردیم. فکر می‎کنم تجربه ما کمک کرد تا بر حریف غلبه کنیم. اما در مجموع با دشواری‎های زیادی رو به رو بودیم.

برناردینیو در پایان با تاکید بر اینکه تیم ملی والیبال ایران شایسته تعریف و تمجید است، خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم باتری‌های خود را برای برگزاری بازی سوم مقابل لهستان شارژ کنیم.

تیم ملی والیبال ایران صبح امروز (پنج شنبه) در دومین روز رقابت‎های جام بزرگ قهرمانان با نتیجه سه بر یک مغلوب تیم ملی برزیل شد.