به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، دکتر عبدالمحمد خواجه ئیان بعد از ظهر پنجشنبه در آیین افتتاح مرکز بهداشتی درمانی شهر دالکی شهرستان دشتستان افزود: روند صعودی شیوع بیماری سالک در استان بوشهر که موجب نگرانی مردم شده بود با اقدام های انجام شده کاهش قابل توجهی یافته است.
وی اظهار داشت: به دلیل دفع غیربهداشتی زباله، نخاله و فاضلاب، وفور جوندگان، توسعه کشاورزی و استفاده از کود حیوانی در این استان بیماری سالک از چند سال پیش روند صعودی به خود گرفته بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با آموزش به کشاورزان و سمپاشی، تشخصیص و درمان به موقع بیماران، این روند به طور چشمگیری کاهش یافته است.
خواجه ئیان با بیان اینکه طی چهار سال اخیر 66 پروژه عمرانی در بخش بهداشت استان بوشهر به بهره برداری رسیده است، گفت: از این تعداد 36 خانه بهداشتی، 19 مرکز بهداشتی و مابقی پایگاههای بهداشتی و خانه پزشک است.
فرماندار دشتستان نیز گفت: مرکز بهداشتی و درمانی شهر دالکی در زمینی به مساحت 400 مترمربع و اعتبار 380 میلیون تومان توانایی پوشش بیش از 9 هزار نفر جمعیت شهری و روستایی را دارد.
غلامحسین زارعی افزود: خدمات قابل ارائه در این مرکز شامل پزشک عمومی، آزمایشگاه، واکسیناسیون، بهداشت خانواده، آموزش، دندانپزشکی، پذیرش، تزریقات مامایی است.
وی با اشاره به اینکه با توجه به وسعت و پراکندگی جمعیت در این شهرستان راه اندازی و تجهیز چنین مراکز بهداشتی برای ارتقای سلامت و بهداشت مردم ضروری است، اظهار داشت: امسال 8 میلیارد ریال به بخش بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اختصاص یافته که در زمینه احداث، تکمیل و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان 17 شهریور برازجان هزینه می شود.
وی اضافه کرد: همچنین راه اندازی مرکز بهداشتی و درمانی روستاهای طلحه و دهرود بخش بوشکان و ارم با اعتبار اولیه دو میلیارد ریال و تخصیص اعتبار مازاد درآمد استان به این مراکز از برنامه های سال جاری است.