دکتر اکبر فتوحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: قصد داریم دانشجویان دوره های کارشناسی و دکتری حرفه ای را با ارائه مدارک خاص پژوهشی تشویق کنیم که یکی از این فعالیتها ایجاد دوره ای خاص با ارائه مدرک است که می تواند این گروه از دانشجویان را به تحقیق علاقمند کند.
وی گفت: در این دوره دانشجویان تعدادی واحد موجود در حوزه تحقیقات را انتخاب می کنند و با اجرای یک پروژه پژوهشی می توانند دیپلم پژوهشی دریافت کنند. دانشجویان از این پروژه تحقیقاتی یک مقاله استخراج می کنند و از میان این افراد، دانشجویانی که عملکرد بهتری داشته باشند می توانند از تسهیلات ادامه تحصیل استفاده کنند.
فتوحی با اشاره به تسهیلاتی که به این گروه از دانشجویان اعطا می شود، گفت: ورود به دوره کارشناسی ارشد و یا دوره MPH از جمله این تسهیلات است. در نهایت دانشجویان برتر این دوره ها می توانند در دوره همزمان MD Ph.D در دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران هدف نهایی از ایجاد این دوره را تربیت پزشکان پژوهشگر و پژوهشگران علاقمند به حوزه سلامت برشمرد و گفت: این دوره ها به دلیل ارائه مدرک انگیزه لازم را برای دانشجویان ایجاد می کند و از سوی دیگر برای فعالان حوزه تحقیقات فرصت مناسبی محسوب می شود.