به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، عضو هيات مديره بورس كالاي كشاورزي با بيان اين مطلب گفت: دربورس كشاورزي معاملات از طريق كارگزاري ها و به وسيله اتاق پاياپاي وارد مي شود كه بانك كشاورزي نيز تمايل خودرا به مشاركت در اين امر نشان داده است.
محمدرضا رهبر افزود: در تمام كشورهاي درحال توسعه و توسعه يافته انواع محصولات كشاورزي در بورس آنها مورد معامله قرار مي گيرد كه اين بورس نيز در ايران با چهارفصل فعاليت خودرا شروع خواهد كرد.
وي بابرشمردن محصولات معامله شده تصريح كرد: برنج، جو، نخود و عدس از محصولاتي است كه با راه اندازي بورس كالاي كشاورزي مورد معامله قرارمي گيرد و اميد است زعفران و پسته نيز در ليست اقلام دادو ستد شده منظورشود.
به گفته وي، براي ايجاد رونق بيشتر بورس كالاهاي كشاورزي قرار است كه دانه هاي روغني مانند سويا وذرت هم مورد معامله قرار گيرد و در آينده شاهد پيشرفت فعاليت توليد كنندگان و مصرف كنندگان اين بخش خواهيم بود به طوري كه تنوع محصولات دربورس كالاي كشاورزي افزايش يابد و شيلات و دام نيز به اقلام دا دو ستد شده اضافه شود و به اين ترتيب نياز بازاردر اين زمينه تامين خواهد شد.
رهبربا اشاره به اهداف درنظرگرفته براي اين بورس گفت: يكي ازهدف هاي مهم تشكيل اين بورس كمك به تامين مالي مورد نياز بخش است كه كشاورزان و توليد كنندگان بازار با ايجاد تسهيلات و كمك هاي مالي فعاليت خودرا گسترده تركنند و بهبود بخشند.
وي افزود: رقابتي كردن محصولات كشاورزي و عادلانه و شفاف ساختن قيمت ها نيز از اهدافي است كه همواره مورد نظر مسوولان بوده است.
وي تصريح كرد: استانداردسازي و بازاريابي محصولات و معرفي و شناختن محصولاتي كه قابليت عرضه دربورس را دارند نيز ازاهداف بورس كشاورزي محسوب مي شود.