وی در ادامه افزود: وارد کردن سلیقه و مدیریت شخصی فقط در مورد جشنواره فیلم فجر صدق نمیکند بلکه در تمام حوزههای سینمایی قواعد و استثناهای فرهنگی و هنری رعایت نمیشود. یکی از آسیبهایی که سینمای ما از آن لطمه فراوانی خورده نبود قانون در حوزه مدیریتی است.
این کارشناس سینما گفت: موافق به وجود آمدن تغییرات جدید در جشنواره نیستم، ما باید تلاش کنیم کسانی که مسئولیت برگزاری جشنواره را بر عهده میگیرند چند مسئله را رعایت کنند. اول اینکه برای سینما شرافت ذاتی قائل باشند، دومین تلاش کنند در حوزه برگزاری جشنواره معیارهای فرهنگی هنری را در نظر بگیرند و سوم اینکه نگه داشتن حرمت سینما و جشنواره با کم و زیاد کردن بخشهایی به آن حفظ نمیشود، بلکه به نگاه درست فرهنگی هنری به مقولهای به نام سینما بازمیگردد.
نبوی افزود: باید برای فعالیت فرهنگی هنری شرافت قائل باشیم و مسئولان نباید تصور کنند آنها هستند که برای سینما ارزش و شرافت آورده و صاحب فرهنگ و هنر مملکت هستند، بلکه باید باور داشته باشند آنها از حوزه فرهنگ و هنر شرافت میگیرند. در چند سال اخیر با این مقوله زیاد روبرو هستیم که بعضی اعتبار و ارزش زیادی برای خود قائلند و خود را صاحب سینمای ایران میدانند.
دبیر سابق جشنواره فیلم کودک گفت: نگاههای معیوب و چشمهای لوچ باعث به وجود آمدن مشکلات و سیاستهای غلط در سینما و جشنواره فیلم فجر شده است. این جشنواره یکی از ویترینهای مهم سینمای کشور است و باید در برگزاری آن دقت زیادی انجام شود.
وی درباره حضور هنرمندان در جشنواره فیلم فجر ادامه داد: اگر کنارهگیری بعضی از دوستان سینمایی از جشنوارهها یک اراده و تسلیم ناشی از نگرشهای سیاسی باشد، درست نیست. به نظر من در حوزه فرهنگ وهنر کسی نباید اندیشههای سیاسی خود را دخالت دهد، اما اگر به خاطر یک اعتراض فرهنگی این کنارهگیریها انجام شده باشد نمیتوان گفت که این کار اشتباه است.
نبوی در پایان گفت: من فکر نمیکنم این رفتارهای اعتراضآمیز از طرف افراد شاخص خانواده سینما تاثیری در برگزاری جشنواره فیلم فجر داشته باشد، چون جشنواره در کنار جشن خانه سینما به یکی از جشنهای مهم سینمایی کشور تبدیل شده است، این جشنواره برای تکریم سینما برگزار میشود و باید برای هر چه بهتر برگزار شدن آن تلاش کرد.