علي يوسف پور در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" با اشاره به اين موضوع كه اكثر مطبوعات و خبرگزاري ها دولتي هستند ، گفت: متاسفانه حجم مطبوعات مستقل و بخش خصوصي و مردمي در سطح جامعه خيلي ناچيز است.
وي افزود: وقتي مطبوعات دولتي شد خبرنگار هم در اين حيطه قرار مي گيرد در نتيجه شاهد اين مساله هستيم كه قشر خبرنگار و روزنامه نگار نيز مجبور به اطاعت از سياست هاي دولت مي باشد.
يوسف پور با اشاره به اين موضوع كه قشر خبرنگار و روزنامه نگار در ايران رشد چنداني نكرده است ، گفت: در مقوله رسانه هاي منطقه اي نيز از كشورهايي مثل پاكستان، لبنان، تركيه و مصر و... عقب هستيم.
مديرمسئول سياست روز با اذعان به وجود مشكل در قانون مطبوعات گفت: دولت بايد خودش را از حيطه تصدي گري بر مطبوعات خارج شده و زمينه را براي رشد مطبوعات مستقل فراهم نمايد.
وي افزود: تا زماني كه موضوع دولتي بودن مطبوعات وجود داشته باشد بايد قيد رقابت را زد زيرا با توجه به حمايت هاي مالي مطبوعات دولتي از خبرنگاران به طور طبيعي اين روند حاكم مي شود كه خبرنگار از موضع انتقادي كار نكند.
يوسف پور با خيانت قلمداد نمودن رفتار برخي از ارباب جرايد در خصوص نحوه اطلاع رساني و وابستگي به يك مجموعه ، گفت: وقتي به صورت علني عنوان مي شود به نشريه اي كه اگر خبر انتقادي از سازمان دولتي داشته باشد ، به او آگهي داده نخواهد شد ديگر نمي توان انتظار داشت كه مطبوعات رشد كنند و اين مساله به دولتي بودن مطبوعات باز مي گردد.