یاسوج - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی رتبه نخست کشور را از آن خود کرد.

قادر آشنا در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: راه اندازی دو کتابخانه مرکزی در شهرستان کهگیلویه، راه اندازی کتابخانه های جدید در بیشتر مناطق پرجمعیت استان و تجهیز و تعمیر کتابخانه های عمومی استان و اهدای کتاب از عمده دلایل کسب این موفقیت بوده است.

آشنا بیان کرد: از سال گذشته تاکنون یک میلیارد و 300 میلیون تومان کتاب به موسسه های فرهنگی، تشکلهای دینی و مذهبی، مساجد، هنرمندان، دانشجویان و دانش آموزان در نقاط مختلف استان اهدا شده است.

وی یادآور شد: همچنین 90 میلیون بن و کارت الکترونیک کتاب نیز به دانشجویان، فرهنگیان، هنرمندان و فعالان در عرصه کتاب و کتابخوانی استان اهدا شد.