نادر ناظری مربی سازنده مازندرانی در گفتگو با خبرنگار مهر در این مورد می گوید: اشکال اینجاست که قهرمانان مدال آور کشتی ایران علاقه ای به فعالیت در رده ای سنی پایه ندارند و بیشتر می خواهند در رده ای بزرگسالان کارکنند.
وی افزود: از طرفی باید مربیان را با علم روز آشنا کرد و این امرباید با برگزاری کلاسهای بازآموزی در تمامی جوانب امر توسط کمیته مربیان و انستیتو کشتی ایران میسر شود. اما نکته قابل توجه دیگر در این زمینه ضعف عمده مربیان در کوچ و به زبان ساده هدایت درست و اصولی کشتی گیران بود آنهم در رده ای سنی نوجوانان که آینده یک کشتی گیر شکل می گیرد و هرآنچه که وی باید بیاموزد و اساس کارش در این رده ای سنی پایه ریزی می شود.
علی اکبر حیدری پیشکسوت کشتی و دارنده مدال برنز المپیک 1964 توکیو نیز در این مورد به خبرنگار مهر گفت: معتقدم مربیان پیشکسوت باید در رده های سنی پایه جای خود را به مربیان جوان و آشنا به علم روز بدهند.
وی افزود: برگزاری کلاسهای باز آموزی برای مربیان سراسر کشور از دیگر راهها برای بروزکردن مربیان است. بهرحال به نظر می رسد تشویق مدال آوران جوان و رویکرد به مربیان علمی می تواند به داشتن کشتی گیران فنی و توانمند در رده ای سنی پایه کمک کند تا در آینده نفرات حاضر در اردوهای تیم ملی در اجرای فنون و ریزه کاریهای در رده سنی بزرگسالان با مشکلی روبرو نشوند.
کمیته مربیان فدراسیون کشتی به بتازگی با حضور نمایندگان خود در رقابتها در صدد شناسایی مربیان فعال از غیرفعال است و از طرفی با تعیین سن 55 سال برای شرکت در دوره های مربیگری در راه به روز کردن مربیان قدمهایی برداشته است.