دکتر پیتر آلبرت دیوید سینگر فیلسوف برجسته اخلاق و استاد فلسفه دانشگاه پرینستون در مورد موضوع همایش امسال روز جهانی فلسفه (نظر و عمل) که در ایران برگزار میشود و اینکه این موضوع تا چه اندازه میتواند پیوند دهنده فلسفه شرق و غرب باشد به خبرنگار مهر گفت: موضوع خوبی برای گفتگو است. امیدوارم چنین گفتگویی شکل بگیرد و شاهد این گفتگو باشیم.
وی تصریح کرد: اگر چنین گفتگویی میان فیلسوفان شرق و غرب شکل بگیرد دارای نتایج مثبتی خواهد بود.
این فیلسوف استرالیایی خاطر نشان کرد: ولی باید توجه داشت که چگونگی شکل گیری چنین گفتگویی خود موضوعی مهم و اساسی است.
وی تأکید کرد: به عبارت دیگر اینکه چه عواملی میتواند این گفتگو را میسر سازد موضوعی قابل تأمل و مهم خواهد بود.
سینگر در پایان اظهار امیدواری کرد این همایش بتواند از عوامل ایجاد گفتگو میان فیلسوفان شرق و غرب باشد.
پیتر آلبرت دیوید سینگر فیلسوف برجسته اخلاق و استاد فلسفه دانشگاه پرینستون امریکا است. او متخصص اخلاق عملی (کاربردی) است. مواجهه او با مسائل اخلاقی از رهگذر فایدهگرایی اخلاقی است.
او مؤسس مرکز اخلاق زیستی در دانشگاه موناش استرالیا است. کتاب او با عنوان آزادسازی حیوانات از شهرت جهانی برخوردار است. علاوه بر این کتاب، اثر وی با عنوان "اخلاق عملی(کاربردی)" که در سال 1979 به نگارش درآمده از آثار قابل توجه در این حوزه به شمار میرود. او در این کتاب به نقد فلسفه جان استوارت میل پرداخته است.
بر اساس رویکرد اخلاق سینگر حمایت نکردن از کودکان فقیر در حال مرگ، با کشتن آدمها تفاوت چندانی ندارد. او با همین نوع نگرش از فقیران حمایت میکند و راهحلی نیز برای از میان بردن فقر جهانی ارائه میدهد که بر مبنای کمک افرادی است که درآمدی بیش از نیاز خود دارند.