محمود پورهادی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: استاد فقید فتحعلی واشقانی همیشه سفارش می کردند که به هنر خود بپردازید و هرگز هنر خوشنویسی را به سیاست آلوده نکنید و کلام بزرگان را قبل از خوشنویسی، ابتدا سرمشق زندگی خود قرار دهید.
وی افزود: حضور استاد به عنوان یکی از ارکان مهم خوشنویسی در سراسر استان مرکزی مغتنم و شمع وجودشان گرمابخش محافل خوشنویسی در سراسر استان مرکزی بود و جوانان زیادی را در شهرهای مختلف استان به این هنر اصیل ایرانی و اسلامی تشویق نمودند.
پورهادی با اشاره به اینکه استاد واشقانی در سال 58 بعد از اخذ درجه استادی به اراک آمدند، اظهار داشت: وی به مدت دو سال در اراک آموزش مستقیم به هنرجویان می دادند و پس از آن در سال های متوالی تا اواخر عمر با انجمن اراک در ارتباط بودند.
وی اضافه کرد: ایشان هفته ای یکبار برای آموزش هنرجویان با امکاناتی محدود به اراک می آمدند و آنچه در هنر خوشنویسی به سختی فرا گرفته بود در طبق اخلاص و با کوچکترین چشمداشتی در اختیار هنرجویان قرار می دادند.
پورهادی با بیان اینکه استاد واشقانی شاگردان بسیاری را تربیت نموده، یادآور شد: ایشان کتاب ها و کتیبه های فراوانی را در هنر خوشنویسی به جامعه هنرمندان کشور هدیه نمودند که از جمله کتیبه های نفیس ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی از آثار فاخر هنری می باشد.
وی ادامه داد: تاکنون 150 نفر از هنرجویان استاد و شاگردان ایشان در رشته نستعلیق و 100 نفر در رشته نسخ و ثلث و شکسته فارغ التحصیل شدند که تعدادی از آن ها به واسطه شاگردان ایشان تعلیم دیدند.
پورهادی با اشاره به اینکه خود نیز از شاگردان استاد بوده اند، اضافه کرد: تا کنون چهارتن از شاگردان ایشان مدرک فوق ممتاز و چهار نفر مدرک استادی از انجمن خوشنویسان ایران دریافت نمودند.