به گزارش خبرنگار مهر، مریم پرند پیش از ظهر چهارشنبه در سمینار آموزشی پیشگیری از هپاتیت و ایدز که در محل سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کرمانشاه با حضور پرسنل شهرداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: برگزاری چنین سمینارهایی گامی به سوی ارتقا آگاهی و سلامت جامعه است.
وی با اشاره به آسیب های ناشی از ابتلا به بیماری هایی چون ایدز و هپاتیت، هپاتیت و ایدز شایعترین بیماری در سطح کشور بوده که از راه خون منتقل و موجب اثرگذاری و التهاب در کبد میشود.
وی، آسیب پذیرترین و در معرض ترین افراد درابتلا به هپاتیت B را امداد گران آتش نشانی و رفتگران عنوان کرد.
کارشناس بهداشت شهرداری کرمانشاه، پیشگیری را ساده ترین راه و مقرون به صرفه ترین راه در مقابله با این بیماری ها دانست و گفت: پیش از اجرای طرح واکسیناسیون میزان ابتلا به این بیماریهای خونی حدود 4 درصد بوده که پس از اجرای طرح بسیج واکسیناسیون این رقم به کمتر از 3 درصد کاهش یافته است.
پرند خاطرنشان کرد: برگزاری چنین سمیناری در کاهش این آمار تاثیرات بیشتری را خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون هپاتیت Bدر سال 87 و 88 توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و به صورت رایگان انجام شد که طی آن 600 نفر داز کارگران روزمزد علیه هپاتیت B واکسینه شده اند.
پرند در پایان با بیان اینکه بسیاری از مبتلایان به این بیماری ها از بیماری خود بی خبرند، گفت: در صورت معاینه این افراد و معالجه افرد ناقل در کمتر از 6 ماه شاهد بهبودی آنها خواهیم بود.