به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی ظهر پنج شنبه در هفتمین همایش سالانه همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش که در مدرسه علمیه دارالشفای قم برگزار شد، افزود: تحول بنیادین در آموزش و پرورش بدون تحول بنیادین در حرکت رسانه ملی در بحث تعلیم و تربیت ممکن نخواهد بود و امروز حوزههای علمیه توانایی دارند تا همیار صدا و سیما باشند.
وی بیان داشت: در آموزش پرورش اگر تحول میخواهیم باید همزمان از بالا شروع کرده و مدیران لایقی میخواهیم که از عمق جان به این فرهنگ معتقد بوده و متدین باشند و مدیر حاشیه ساز برنامه کارسازی نخواهد داشت.
عضو جامعه مدرسین حوزه ابراز داشت: سیاست های کلان فرهنگی که از سوی رهبر معظم انقلاب تبیین شده چراغ راه روشنی برای اهداف تعلیم و تربیت در کشور به شمار میرود.
وی گفت: امروز مسئولان نظام آموزش و پرورش به دنبال نهادینه کردن دین در عرصه تعلیم و تربیت کشور هستند و قطعا متولیان تبیین آموزه های دینی، علما و روحانیون بوده و همکاری و هم گرایی این دو نهاد برای دستیابی به اهداف این سند بسیار لازم و با اهمیت است.
حجت الاسلام جمشیدی گفت: انقلاب اسلامی تمکن برپایی آموزههای دینی و احکام اسلام را به مومنین داده است و امروز مفتخریم که پس از 34 سال شاهد تدوین سند بنیادین در نظام آموزش و پرورش به عنوان تعیین کننده هدف مقدس آموزش و پرورش و حوزههای علمیه هستیم.
وی بیان داشت: ممتازترین دوره در هم گرایی و تعامل حوزههای علمیه و آموزش وپرورش را در دوران وزارت حمید رضا حاجی بابایی در دولت میبینیم و وی از عمق جان به نقش و تاثیرگذاری آموزههای دینی در نظام تعلیم و تربیت باور داشته و برای انتقال این باور به دیگران تلاش کرده است.