غلامعلی لطیفی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه یکی از معضلات مهم شهرنشینی روند رو به رشد، تولید زباله است افزود: جهت رفع این معضل باید چاره ای اندیشیده و با استفاده از روش های مناسب نسبت به برگشت این مواد به چرخه تولید اقدام نمود، در غیر اینصورت در آینده ای نه چندان دور با مشکلات زیست محیطی مواجه خواهیم شد.
وی ادامه داد: از بین زباله های تولید شده حدود 70 درصد آن مواد آلی قابل کمپوست (پسماند تر) و مابقی واد خشک قابل بازیافت است که در صورت جداسازی این مواد در مبدا کمک شایانی در بازیافت و دفع بهداشتی آن نموده و از آلودگی محیط زیست و از بین رفتن سرمایه های ملی جلوگیری می شود.
لطیفی با اشاره به اینکه حدود 80 درصد پسماندهای خشک قابلیت فروش و بازیافت را دارد خاطرنشان کرد: جمع آوری پسماندهای قابل بازیافت در شرایط کنونی جایگاه ویژه ایی را در جوامع مختلف در سراسر دنیا به خود اختصاص داده اند.
وی با تاکید بر اینکه بازيافت پسماندهاي كاغذي نیز از از هدر رفت ميليونها ريال سرمايه ملي جلوگیری می کندافزود: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک روزانه پاسخگوی تعداد زیادی شکایات مردمی در خصوص جمع آوری پسماندهای تر و خشک، کمبود سطل های مکانیزه، اتلاف سگ های ولگرد، جوندگان موذی و... با هدف ارتقاء سطح عملکرد این سازمان در حوزه کاری خود می باشد.
وی خاطر نشان ساخت: جایگذاری سطل های زباله، نظافت معابر، لايروبي و شست و شوی جوي ها را از موارد پردرخواست و بسيار مهم از نظر شهروندان درحوزه سازمان مدیریت پسماند برشمرد که بيشترين تعداد پيام های واصله را به خود اختصاص داده اند.
لطیفی اظهار کرد: رسیدگی به مشکلات و افزایش رفاه شهروندان، دریافت انتقادات، پیشنهادات، ارتباط دوسویه مردم با سازمان و هم چنین بازدهی بیشتر در خدمات رسانی مطلوب شهری از جمله اهداف کاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک می باشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه تعداد شکایات دریافتی در خصوص طعمه گذاری جوندگان موذی و هم چنین اتلاف سگ های ولگرد بصورت روزانه گزارش می شود بیان داشت: رسیدگی به موارد مذکور توسط پیمانکار واحد اتلاف انجام می شود.