جعفر بدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تخریب محیط زیست بعد از انقلاب صنعتی آغاز شد و موج گسترده تخریبها به اندازه تمام دورانی است که بشر بر روی کره زمین زندگی کرده است.
وی با بیان اینکه بعد از انقلاب صنعتی و به ویزه طی سالهای اخیر شاهد موج گسترده تخریبهای زیست محیطی در کشور هستیم عنوان کرد: در این راستا سازمانهای مردم نهاد مدتهاست که فعالیت خود را برای جلوگیری از این تخریبها آغاز کرده اند.
رئیس کل دادگستری استان لرستان با تاکید بر چاره اندیشی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست عنوان کرد: در حال حاضر بسیاری از گونه های گیاهی منقرض شده و گونه های حیوانی در حال انقراض هستند.
بدری با بیان اینکه امروز بسیاری از مناطق جهان، کشور و استان دچار خشکسالی شده است عنوان کرد: 56 هزار هکتار از زمینهای زراعی از بین رفته است و منابع آبی در دسترس مردم نیست.
وی با اشاره به وقوع بیماری زوال بلوط برای درختان بلوط استان لرستان و زاگرس عنوان کرد: امروز شاهد هستیم که درختان چند هزار ساله بلوط که سالها برای رشد آنها زمان صرف می شود دچار آتش سوزی می شوند.
رئیس کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه ریزگرها حیات بشر را در معرض تهدید قرار داده اند ادامه داد: اگر روند تخریبها به این صورت ادامه داشته باشد نسلهای آینده در معرض تهدید قرار خواهند گرفت.
بدری با اشاره به نقش بسیار مهم سازمانهای مردم نهاد زیست محیطی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست عنوان کرد: دستگاه قضایی نیز طی چند سال اخیر برنامه های خاصی برای برخورد با افراد متخلف در این زمینه پیش بینی کرده است.
وی با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم رویکرد دستگاه قضایی است تصریح کرد: زندانهای ما پر از زندانی است و دیگر ظرفیتی برای اضافه شدن به آنها در زندانهای ما وجود ندارد.
رئیس کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه دستگاه قضایی نمی تواند با مجازات از وقوع جرم پیشگیری کند ادامه داد: با اعدام و مجازات ناهنجاریها از بین نمی رود و باید به سمت فرهنگ سازی، آموزش و پیشگیری حرکت کرد.