تبریز – خبرگزاری مهر: به نظر می رسد گمانه زنی ها در مورد اختلافات اعضای شورای چهارم اسلامی شهر تبریز با برگزار نشدن جلسه روز یکشنبه 28 مهر به دلیل حضور نداشتن اکثریت اعضای شورا کم کم رنگ واقعیت به خود گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، با مشخص شدن نتایج انتخابات چهارمین شورای اسلامی و حضور برخی چهره های جدید در کنار تعدادی از اعضای شورای قبلی گمانه زنی هایی در خصوص بروز برخی اختلافات میان این ترکیب شورا با توجه به اختلاف رویکردها زده می شد که اولین نشانه های این اختلاف در موضوع محل استقرار شورا در حوزه شهرداری بروز کرد.

اکنون پس از گذشت بیش از یک ماه از شروع فعالیت این شورا کشمکش های میان اعضا در انتخاب شهردار تبریز، تشکیل نشدن جلسه شورای شهر در اوایل هفته جاری، این گمانه زنی ها بیش از بیش رنگ واقعیت به خود گرفته اند.

خواه یا ناخواه اعتراضات اعضای شورا متوجه رئیس شورا هم می شود

یکی از اعضای شورای شهر تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر دلیل عدم برگزاری جلسه روز یکشنبه شورای شهر را حضور نیافتن اکثریت اعضای شورا بیان کرد و افزود: یکشنبه هفته گذشته بعد از انتخاب شهردار تعدادی از نمایندگان عضو شورای به نحوه تشکیل جلسه و برگزاری آن معترض بودند که یکی از علل عدم برگزاری جلسه به این مسئله باز می گردد.

محمدحسن اسوتچی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا این اعتراض متوجه رئیس شورای شهر هم می شود، افزود: دکتر دبیری، رئیس جلسات هستند و وقتی به نحوه ی تشکیل و برگزاری جلسات اعتراض می شود خواه یا ناخواه این اعتراضات متوجه ایشان هم هست.

وی در خصوص نحوه تعامل اعضای شورا با همدیگر اظهار داشت: شروع کار شورا خوب بود و یکی از بهترین اقداماتش انتخاب سرپرست شهرداری بود که باعث شد تبریز حتی یک روز هم بدون شهردار نباشد ولی اکنون هم قسم شدن در شورا به علت برخی شرایط موجود و بگو مگو های بین بعضی از اعضا میسر نیست.

اسوتچی همچنین در خصوص برنامه های مدون شورا اذعان داشت: طبق بودجه مصوب برنامه جدید خاصی نمی توان داشت مگر طرح های معوقه از شورای قبل، برنامه های جدید در بودجه 93 گنجانده خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: تاکنون اولویت بندی خاصی در مورد پیشبرد پروژه های جدید شهری انجام نشده و انرژی روی طرح های معوقه از شورای قبل متمرکز شده است وطی چند جلسه ای که در شورای چهارم تشکیل شده سعی بر تعیین سرپرست منصب شهردار، بررسی لوایح سه فوریتی، بررسی و اقدامات مناسب من باب آیین نامه های داخلی، اقدامات لازم در مورد کمسیون های شورا بوده است.

اختلافات شورا بعد از انتخاب شهردار به وجود آمد

یکی دیگر از اعضای شورا شهر دلیل برگزار نشدن جلسه دیروز شورای شهر را تحریم جلسه از سوی اکثریت اعضا به دلیل عدم حضور رئیس شورا بیان کرد و افزود: البته پیش از این حدود هشت جلسه تشکیل شده بود و ما هر هفته روز های یکشنبه جلسات رسمی و در صورت نیاز روزهای سه شنبه جلسات فوق العاده برگزار می کنیم.

ایران آهور در خصوص نحوه ی تعامل اعضای شورا با همدیگر اظهار داشت: متاسفانه یکسری مشکلات پیرامون شورا وجود دارد که باعث شده شورا به دو گروه 13 نفره و هشت نفره تقسیم شود که البته من خودم داخل گروه 13 نفره هستم ولی من ویکسری از دوستان تصمیم گرفتیم در صورتی که تک روی در شورا مشاهده شود و منافع جناحی در بین اعضا پیش آید یک گروه  پنج نفره مستقل در جهت ایجاد تعادل و تعامل بین اعضا شورا و حفظ وصیانت از حقوق مردم تشکیل دهیم.

وی در خصوص گروه بندی و جناحی شدن شورا تصریح کرد: یکسری از اعضای شورا رو راست نیستند و حرف وعملشان یکی نیست و نظر قطعی خودشان را در قبال موضوعات به دلایل مختلف بیان نمی کنند و من معتقدم باید این حالت از بین اعضای شورا حذف شود تا برنامه های شورا دچار سردرگمی نشود و تصمیمات و اقدامات بهتری در جهت آبادانی کلانشهر تبریز گرفته شود.

آهور در مورد برنامه مدون شورا جهت همکاری با شهردار و اولویت بندی شورا در پیشبرد و انجام پروژه های شهری تصریح کرد: فعلا برنامه مدونی در شورا طرح ریزی نشده ولی انجام پروژه های معوقه از جمله مترو در اولویت برنامه های ما قرار دارند.

وی ادامه داد : اگر اقدامات مناسبی از سوی شهردار انجام نشود شورا عمل دیگری را در قبال ایشان انجام خواهد داد.

برنامه مدونی برای شورا وجود ندارد

یکی دیگر از اعضای شورای شهر تبریز نیز در خصوص علت عدم برگزاری جلسه یکشنبه شورای شهر اظهار داشت: اکثریت اعضا شورا شهر در این جلسه حضور نیافتند و این جلسه برگزار نشد.

اصغر عابدزاده با بیان اینکه فرصتی برای علت یابی وجود اختلاف سلیقه اساسی بین اعضا ایجاد نشده است، اظهار داشت: به هر حال در هر فرد اختلاف سلیقه وجود دارد ولی در مورد اختلافات ریشه ای بنده اطلاعی ندارم.

وی در خصوص برنامه های فعلی شورا ادامه داد: فعلا برنامه مدونی موجود نیست و تمرکزمان  روی طرح های معوقه از جمله قطار شهری و مسیر گشایی های شهری است.

***

از سخنان اعضای شورای شهر تبریز می توان فهمید که اختلافات زیادی در بین اعضای شورای شهر وجود دارد و با این همه تاکید و تمرکز این اعضا روی طرح های نیمه تمام و معوقه است.

با این حال مشهود است کلانشهر تبریز امسال به احتمال فراوان پروژه جدیدی از سوی شورای شهر به خود نخواهد دید. 

گزارش از علی شکوری