به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدعلی ابریشمی ظهر چهارشنبه در بازدید از واحدهای صنعتی اراک افزود: با راه اندازی صنعت خودرو در کشور امید است ظرفیت تولیدی این واحدها با بهره برداری از تمامی واحدهای تولیدی قطعات خودرو تا سال آینده از 2 هزار به 6 هزار قطعه در سال برسد.
وی حمایت از واحدهای صنعتی و به ویژه صنایع کوچک را از اولویت های این وزارت خانه عنوان و اظهار نمود: حمایت از صنایع کوچک موجب ایجاد ارزش افزوده و تولید بالا در این صنایع و در نتیجه تبدیل صنایع کوچک به صنایع بزرگ خواهد شد.
80 درصد واحدهای صنعتی استان در شهرک های صنعتی مستقر هستند
معاون برنامه ریزی استانداری مرکزی هم در این بازدیدها گفت: در حال حاضر بیش از 80 درصد واحدهای صنعتی استان در شهرک های صنعتی مستقر هستند.
محمدرضا عاشوری افزود: یکی از انتظارات صاحبان صنایع از مسئولین کشوری اخذ تصمیماتی در راستای رفع مشکلات این واحدهای صنعتی است.
وی بالا بودن قیمت زمین را از دیگر مشکلات صاحبان صنایع عنوان و بیان کرد: انتظار صاحبان صنایع این است تا زمین ها با قیمت پایین تری در اختیار آنها قرار بگیرد.
عاشوری با اشاره به اینکه برای قراردادن تسهیلات در شهرک های صنعتی از هیچ کوششی فروگذار نمی کنیم ، ابراز کرد: تقاضا داریم مشکلات صاحبان صنایع به گونه ای رفع شود که حداکثر رضایتمندی مشتریان جلب گردد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی نیز گفت: یکی از مشکلات واحد های صنعتی در شهرک های صنعتی استان عدم انتقال آب، گاز و برق تا جلوی در این واحد ها می باشد.
حامد یحیی ادامه داد: با عنایت به اینکه طبق قانون باید انشعاب آب، گاز و برق تا جلوی در واحدهای صنعتی انتقال یابد ولی متاسفانه مسئولین ذیربط در این خصوص با شرکت شهرک ها همکاری لازم را نمی نمایند.
در حال حاضر در استان مرکزی 35 شهرک و ناحیه صنعتی وجود دارد
وی اظهار داشت: در حال حاضر در استان مرکزی 35 شهرک و ناحیه صنعتی وجود دارد که این تعداد 15 شهرک صنعتی و 16 ناحیه صنعتی را شامل می شوند.
رئیس سازمان سنعت، معدن و تجارت استان مرکزی هم گفت: صنایع کوچک در استان مرکزی 87 درصد صنایع را به خود اختصاص داده اند.
زاوشی افزود: 13درصد صنایع را در استان صنایع متوسط و 7 درصد را هم صنایع بزرگ تشکیل داده اند.
وی ابراز کرد: باید سیاستگذاری ها به گونه ای باشد که واحدهای صنعتی کوچک تقویت و پویا شوند و در راستای تولید بیشتر به حرکت درآیند.
این مقام مسئول برقراری ارتباطی منطقی و به نوعی همپوشانی بین شهرک های صعتی در استان را از راهکارهای رفع مشکلات این شهرک ها دانست و اظهار داشت: اگر این همپوشانی بین شهرک ها و نواحی صنعتی در استان ایجاد شود ضمن استفاده از تمامی ظرفیت ها و امکانات موجود در بخش صنعت استان، می توان به ارزش افزوده بالا و تولید بیشتر نیز در استان مرکزی دست یافت.
گفتنی است معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور و مدیرعامل صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران به همراه مسئولین استانی از شرکت های تولیدی و صنعتی کوشاوران، تولید کننده کمک فنر های اتومبیل های پراید، پژو، سمند و 206، شرکت برین ساز تولید کننده سیستم های ترمز و لنت خودرو و شرکت ایران سازه تولید کننده بالابرهای اتومبیل و کابل های کنترل خودرو بازدید کرد.