بندر دیر- خبرگزاری مهر: روستای شهنیا یکی از روستاهایی است که از نظر زیرساختی به خوبی توسعه نیافته است و در زمینه امکانات ورزشی و رفاهی و تفریحی دارای مشکلات بسیار زیادی است و لازم است که مسئولان برای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز در این روستا اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، روستای شهنیا در شهرستان دیر یکی از روستاهایی است که با مشکلات بسیار زیادی دارد و جمعیت دو هزار و 500 نفری این روستا نیازمند همکاری و همراهی مسئولان برای توسعه زیرساخت‌ها هستند.

هر چند در سال‌ههای اخیر تلاش‌های بسیار زیادی برای توسعه روستاها صورت گرفته است ولی روستاهای بسیار زیادی در استان بوشهر هستند که هنوز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.

روستای شهنیا یکی از روستاهایی است که از نظر زیرساختی به خوبی توسعه نیافته است. یکی از مشکلات این روستا کمبود فضای ورزشی است که یکی از مهمترین نیازهای روستا است.

با وجود اینکه جوانان این روستا دارای قابلیت‌های بسیار زیادی در زمینه ورزش هستند ولی زمین ورزشی این روستا  بعد از 20 سال هنوز اجرا نشده است و لازم است که اعتبارات مورد نیاز برای اجرای آن اختصاص یابد.

تقاطع روستای شهنیا محلی برای مرگ و میر مردم شده است

یکی از اهالی روستای شهنیا به خبرنگار مهر گفت: تقاطع روستای شهنیا حادثه خیز و تصادفات زیادی در این محل رخ می دهد و محلی برای مرگ و میر مردم تبدیل شده است و نیاز شدید است که این محل به میدان ورودی تبدیل شود

.

ماشاالله زارعی افزود: مردم روستا به فراگیری علوم قرآنی علاقه زیادی دارند و هرهفته در مساجد روستا با استقبال خوب مردم بویژه جوانان روبرو می‌شود اما نیاز به خانه قرآن داریم که محل ثابتی باشد و مردم در آن جا جمع شوند وبه قرآن بپردازند.

تنها زمین ورزشی فوتبال این روستا بعد از 20 سال در اندازه دیوار کشی است

دهیار روستای شهنیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تنها زمین ورزشی فوتبال این روستا بعد از 20 سال با هزینه 500 میلیون ریال در اندازه دیوار کشی در بلاتکلیفی بسر می برد.

غلامرضا شهنیایی افزود: جوانان علاقه‌مند به ورزش در این روستا که دو هزار و 400نفر جمعیت دارد مکانی برای پرداختن به ورزش ندارند و اغلب در کنار کوچه ها و زیر سایه دیوارها منازل اوقات خود را سپری می کنند.

وی گفت: در این روستا دو باشگاه ورزش فوتبال به صورت رسمی و یک تیم والیبال فعالیت خوبی دارند و تیم وزنه‌برداری این روستا در کشور و استان قهرمان و مقام‌های خوبی کسب کرده است.

تنها سالن بدن‌سازی روستا در یک منزل شخصی فعال است

دهیار روستای شهنیا افزود: در رشته تکواندو در رده جوانان رتبه کشوری این روستا به دست آورده است و سالن بدن سازی که از استقبال خوب علاقه‌مندان روبرو شده است، در منزل شخصی یکی از اهالی روستا فعالیت دارد.

شهنیایی اظهار داشت: با تلاش دهیاری، بخشداری و حمایت مسئولان امور روستایی استانداری کارگاه بازیافت پسماند خشک کشاورزی با اعتبار اولیه 900میلیون ریال در فاز اول با مساحت 2.5 هکتار در دست اجراست که امیدواریم در هفته دولت به بهره برداری برسد

.

خبری از کتابخانه عمومی روستا نیست

عضو شورای اسلامی روستای شهنیا به خبرنگار مهر گفت: کتابخانه عمومی در سال 1360 در این روستا وجود داشته است واکنون هیچ اثری از آن موجود نیست.

جسن زارعی اضافه کرد: با توجه به اینکه این روستا 170 دانشجودر مقاطع مختلف دارد و نیروهای تحصیلکرده این روستا در سطوح عالیه هستند نیاز است که مسئولان به بخش فرهنگی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی گفت: از زمان تاسیس دهیاری دراین روستا توجه به زیرسازی‌های روستا و کوچه‌ها شده و تنها یک طرح هادی روستایی از سوی بنیادمسکن در این روستا انجام شده و نیاز است که طرح هادی دیگری برای این روستا درنظربگیرند.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا شرایط پیشرفته‌ای را برای ورزش روستاها بوجود آوریم زیرا بسیاری از قهرمانان از زمین های خاکی روستاها، برای افتخار کشور ، قله های آسیا و جهان را پیمودند