یوسف یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هر هکتار از این مراتع که دچار حریق می شود بیش از 50 میلیون ریال خسارت وارد می شود که ضمن این خسارات سالها طول می کشد تا مجددا مناطق از بین رفته به حالت اولیه برگردد.
وی با بیان اینکه حریق در این مراتع موجب فرسایش خاک و هدر رفت نزولات آسمانی می شود اظهارداشت: یکی از عواملی که موجب شد سرعت تخریب مراتع چند برابر شود آتش سوزی است که همه باید کمک کنند تا حریق در مراتع استان به حداقل برسد.
یوسفی با تاکید بر اینکه منابع طبیعی ثروتی ملی است و همه وظیفه دارند در حفظ و حراست از آن نهایت تلاش را داشته باشند گفت: مناطقی که دچار حریق می شوند ضمن از بین رفتن پوشش گیاهی همه موجودات زنده و مفید خاک از بین رود و خسارات فراوانی از نظر میکروارگانیسم وارد شود.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای پیشگیری از حریق در مراتع استان مرکزی تصریح کرد: با توجه به پوشش گیاهی مناسب مراتع استان در کارگروه تخصصی اطفاء حریق برنامه ریزی شده حریق در مراتع پیگیری شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه در سال گذشته حدود دو هزار و 130 هکتار از مراتع دچار حریق شد در سالجاری با همکاری کارگروه تخصصی اطفاء حریق استان که هر کدام در خصوص پیشگیری و اطفاء حریق وظیفه مند هستند جلسه تشکیل تا هماهنگی های لازم انجام شود.
وی اظهار داشت: هر کدام از اعضای کارگروه وظیفه دارند در خصوص اطفاء حریق و به حداقل رساندن خسارت به مراتع، بعنوان ثروت ملی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری را کمک و در راستای وظایف تعریف شده در دستور العمل کارگروه انجام وظیفه نمایند.
وی افزود: نباید اجازه دهیم منابع طبیعی مورد تخریب و تجاوز قرار گیرد، این ثروت متعلق به همه بویژه نسل آینده است که باید آن را حفظ کنیم.