به گزارش خبرنگار مهر، نشست رونمایی از تازهترین تولیدات لوازم التحریر و نوشت افزار با نام تجاری شکرستان شب گذشته با حضور حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، محمد سرشار رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان و جمعی از مدیران فرهنگی در تالار هتل فردوسی تهران برگزار شد.
در این مراسم مهدی فیروزان مدیرعامل موسسه شهر کتاب در سخنانی با تبریک به شرکت آزاده و علی حدیدی برای تولید لوازم التحریری که به گفته وی در حد استانداردهای جهانی گفت: من می خواهم خطر بزرگی را در اینجا به آقای حدیدی گوشزد کنم و آن حمایت دولت ها و سازمان های از تولیدات آنهاست. وقتی این حمایت ها وجود داشته باشد شاید منجر به این شود که با پشتگرمی حضور آنها بخواهیم از کیفیت محصول بکاهیم که امیدوارم این دوستان گرفتارش نشوند. این حمایت ها در همه جای دنیا و در موارد متعددی منجر به ایجاد آفاتی شده است که نباید از نگاه دور بماند.
وی همچنین افزود: این حرکیت پسندیده به معنای واقعی باید برای مخاطب هم لذیذ باشد و و او بتواند به راحتی از آن بهره ببرد. من شنیده ام که این لوازم التحریر قدری به راحتی در دسترس عموم نبوده که این مساله هم باید رفع شود.
مدیرعامل موسسه شهر کتاب در ادامه به مساله پیشرفت اقتصادی اشاره کرد و گفت: این مفهوم به معنای افزایش در کمیت هاست. اگر در اعداد رشد داشته باشم به آن رشد می گوییم. اما توسعه ممکن است در افزایش اعدا.د نباشد. توسعه مفهومی است که به معنای افزایش در کیفیت زندگی است و به همین خاطر توسعه را مفهوم می دانیم که با سبک زندگی به عنوانی یکی از اساسی ترین استراتژی های کشور در ارتباط است
فیروزان افزود: روزگاری در دنیا اقتصاد تولید بر مبنای کالا محوری جریان داشت و تولیدکننده حتی رنگ کالا را به مصرف کننده دیکته میکرد. پس از آن و در دوره ای نوبت به مشتری محوری رسید و امروزه دوره ارزش محوری است و ارزش ها هستند که بازارسازی می کنند. کار آقای حدید به نظر من نوعی روی آوردن به ارزشهاست. او دوست دارد مبلغ فرهنگ ایرانی باشد و طبیعتا این مارکتینگ میتواند مبلغ فرهنگی ملی باشد. یادمان نرود که در مبارزه با تولیدات بیگانه کسی موفق است که به کیفیت و ارزش محوری توامان وارد شود.
همچنین در این مراسم سیاووش زرین آبادی سازنده انیمیشن پهلوانان که به یکی از برندهای تولید لوازم التحریر شرکت آزاده مبدل شده است در سخنانی گفت: در چند سالی که از ساخت این مجموعه گذشته است بارها از من پرسیده اند که علت ساخت این مجموعه چه بوده است. من در هفت هشت سال قبل که به فکر ساختن یک مجموعه برای تلویزیون بودم، شاهد بودم که فرزندانم چگونه با اشتیاق به قهرمانان انیمیشن های خارجی علاقه دارند و با آنها انس میگیرند. این مساله جای خالی حضور پهلوانان ایرانی را در این عرصه برایم نمایان ساخت.
وی ادامه داد: مجموعه انیمیشن پهلوانان را بر مبنای مقدورات بودجه ای سازمان صدا و سیما ساختیم و به نظرم یک کار متوسط و خوب است با این حال اقبال از آن برای خودم نیز جای تعجب داشت و باورم نمی شد ایرانیان تا این اندازه از کوچک تا بزرگ به ارزش های پهلوانی احترام بگذارند.
وی با ابراز خوشحالی از حضور شخصیتهای این انیمیشن بر روی دفاتر آزاده اظهار امیدواری کرد تا این مجموعه در آینده با رنگ و لعاب بهتری به مخاطبان ارائه شود.