به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران، صبح امروز، هشتم شهریور ماه در سالن کنفرانس بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حسن کریمی قدوسی، قائم مقام بنیاد ملی بازیهای رایانهای از برگزاری جشنوارهای جداگانه برای بازیهای مستقل خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که از تجربیات موفق دورههای پیش استفاده و از بازیسازان داخلی، حمایت کنیم به همینخاطر پس از برگزاری این برنامه، جشنوارهای جداگانه به بازیسازان مستقل اختصاص میدهیم.
وی همچنین به افزایش کیفی و کمی آثار رسیده و بالا رفتن میزان جایزه اشاره و بیان کرد: کیفیت آثار بالا رفته و بر تعداد آنها نیز افزوده شده از سوی دیگر به منظور حمایت از تولیدکنندگان قرار است میزان جایزهای که به بازی برگزیده تعلق میگیرد را افزایش دهیم و به 10 میلیون تومان برسانیم.
کریمی در پاسخ به خبرنگار مهر که بنیاد ملی بازیهای رایانهای تا چه اندازه از نشر و تکثیر بازیهای برگزیده حمایت میکند گفت: از آنجا که بیشتر شرکتکنندگان در این جشنواره، شرکتهای بزرگ هستند، جایزه نقدی بیشتر به کارشان میآید اما بنیاد در نظر دارد تا از بازیسازان مستقل به لحاظ معنوی حمایت کند. به این معنی که در زمینه تولید و نشر بازیها به آنها یاری رساند.همچنین به تبلیغ کار آنها در صدا و سیما بپردازیم.
قائم مقام بنیاد ملی بازیهای رایانهای، تولید و بازاریابی کار ما نیست. ما نمیخاهیم در این بخش، ورود پیدا کنیم. کار ما صرفا جنبه حمایتی دارد و نمیتوانیم رقیب بخش خصوصی باشیم.
بازی سال ایران معرفی میشود
مهرداد آشتیانی، دبیر چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران نیز در این نشست خبری با اشاره به اینکه تمام بازیها، مستقل و غیرمستقل، میتوانند در این جشنواره شرکت کنند گفت: همه بازیها و همه سازندگان میتوانند در این جشنواره شرکت کنند و یکی از مهمترین تفاوتهای جشنواره چهارم، دستهبندی آثار در هشت سبک و گونه متفاوت است.
او به ژانرهای مختلفی که بازیسازان میتوانند به آن بپردازند اشاره و بیان کرد: در این دوره از جشنواره، آثار در 8 گونه اصلی طبقهبندی و داوری میشوند و هیئت بررسی بهترین بازی اکشن، ماجرایی، نقشآفرینی، استراتژی و مدیریتی، ماجرایی- اکشن، سکوبازی، ورزشی و بازی ساده را انتخاب و معرفی میکنند.
آشتیانی همچنین از اختصاص بخش فرعی جشنواره بازیهای رایانهای به غزه و انرژی هستهای خبر داد و افزود: از آنجا که یکی از اهداف برگزاری جشنواره، توجه به فرهنگ ایرانی- اسلامی است و از آنجا که حمایت از مردم بیدفاع غزه یک وظیفه انسانی است امسال بخشی را به حمایت از مردم غزه و انرژی هستهای اختصاص دادهایم.
او با برشمردن اهداف برگزاری جشنواره بازیهای رایانهای تهران گفت: ترویج مبانی فرهنگی و هویت اسلامی- ایرانی از طریق این صنعت با نگاه ویژه به کودکان و نوجوانان، شناخت و حمایت از استعدادهای موجود این صنعت در کشور با رویکرد بومیسازی و تقویت تولید ملی، ایجاد فضای رقابت علمی، فرهنگی و هنری میان جوانان فعال در عرصه بازیهای رایانهای، نمایش توانمندیهای هنرمندان ایرانی و معرفی بازیهای برجسته به عنوان الگوهایی برای صنعت بازیسازی از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره است.
دبیر چهارمین جشنواره بازیهای رایانهای تهران همچنین گفت: علاوه بر انتخاب بازیهای برتر در هر ژانر، هیئت داوران میتواند از بازیهای برتر در زمینه فنی، هنری، داستان، صدا، موسیقی، محتوا، طراحی و همچنین از بهترین بازیهای موبایلی و تبلتی هم تقدیر کند. همچنین پس از اعلام بازیهای برتر در هر سبک، در نهایت یک بازی به عنوان بازی سال ایران انتخاب میشود. همچنین علاقهمندان میتوانند آثار خود را تا 15 شهریور ماه به دبیرخانه جشنواره بازیهای رایانهای ارسال کنند. کارها تا 15 مهر داوری میشود و آخر مهر از برگزیدگان، تقدیر به عمل میآید.