به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری، تیم ملی وزنه برداری که با 7 نفر در بازیهای آسیایی اینچئون حضور پیدا کرده بود، با یک مدال طلا و یک مدال نقره به کار خود خاتمه داد.
این درحالی بود که بهادر مولایی نیز در روز پایانی آسیب دید تا شانس کسب مدالی دیگر برای تیم ملی وزنه برداری از بین ببرد. با این حال بهمن زارع معتقد است بازگرداندن قهرمانان المپیکی ایران به صحنه رقابتها و احیای آنها یکی از اهداف اصلی کادر فنی بود.
سرمربی تیم ملی وزنه برداری کشورمان در این باره گفت: ما از ابتدا هم برای کسب مدال طلا روی بهداد سلیمی و کیانوش رستمی حساب باز کرده بودیم و انتظارمان هم این بود که با دو مدال طلا به کار خود در بازیهای آسیایی پایان دهیم. اما این را هم می دانستیم که سه نفر از اصلی ترین شانس های کسب مدال ما دو سال بود که از صحنه بین المللی به دور بودند. نگرانی بسیاری از دوستداران ورزش تا همین چند ماه پیش این بود آیا بهداد سلیمی، نواب نصیرشلال و کیانوش رستمی در بازگشت به میادین می توانند رکوردهای قبلی خود را تکرار کنند یا خیر. به هر حال در ورزش حرفه ای دوری دو ساله از صحنه رقابتها کار را برای یک قهرمان واقعا کار دشوار می کند.
زارع با اشاره به عملکرد کیانوش رستمی در حرکت یکضرب افزود: همه دیدند که کیانوش رستمی چطور در اولین حرکت خود وزنه 166 کیلوگرم را از دست داد. وقتی از او درباره دلیل انداختن وزنه پرسیدم در جواب گفت این اولین صحنه من بعد از دو سال دوری از رقابتهای بین المللی بود. نواب نصیرشلال هم اگرچه سه بار در دوضرب وزنه های خود را از دست داد اما من مطئن هستم در مورد او هم، همین دوری دو ساله از میادین بین المللی در عملکردش تاثیرگذار بود. ما در این هشت ماه بخش زیادی از تلاشمان بر این بود که این قهرانان را برای بازگشت به صحنه رقابتها آماده کنیم و حالا هم باید خوشحال باشیم که بهداد سلیمی در بازگشت به میادین بهترین رکورد مجموع را به نام خودش ثبت کرد و کیانوش رستمی هم در حالی که شایستگی کسب مدال طلا را داشت، روی سکوی دوم ایستاد. خود نواب هم بدون شک در رقابتهای جهانی با انگیزه بیشتری روی تخته خواهد رفت تا با کسب مدال، عملکرد خود را در بازیهای آسیایی به دست فراموشی بسپارد.
او تاکید کرد: من بار دیگر می گویم با توجه به تمریناتی که پشت سر گذاشته بودیم انتظار بیشتری از وزنه بردارها داشتیم اما خب همین که برخی از این ملی پوشان بعد از دو سال توانستند به صحنه رقابتها برگردند جای خوشحالی دارد. اینها سرمایه های ملی ورزش ایران هستند که به هر دلیلی دو سال از تیم ملی فاصله گرفته بودند. سایر ملی پوشان هم در این مدت تلاش زیادی انجام دادند و نباید با انتقادهای بیش از حد این تلاش ها نادیده گرفته شود. ما مسابقات جهانی قزاقستان را پیش رو داریم و در این برهه باید به بچه ها انگیزه بدهیم تا برای حضوری قدرتمندانه در این رقابتها آماده شوند. انشالله با ادامه این تلاش ها در رقابتهای جهانی شاهد نتایج بهتری از تیم ملی وزنه برداری خواهیم بود.
زارع در پایان درباره ترکیب تیم ملی با توجه به مصدومیت هایی که برای محمدرضا براری و بهادر مولایی حادث شد نیز گفت: در رابطه با ترکیب تیم ملی وزنه برداری در رقابتهای جهانی قزاقستان با حسین رضازاده جلسه ای خواهیم داشت تا به جمع بندی برسیم. شاید لازم باشد از نفرات جدید برای حضور در اردوی تیم ملی دعوت کنیم.