اراک- استاندار استان مرکزی با تاکید بر ضرورت حضور خیران در بخش آموزشی، گفت: حضور خیران در احداث بناهای آموزشی فعالیتی ماندگار و است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقیمی، ظهر چهارشنبه در افتتاح سه پروژه خیرساز اراک، با اشاره به اینکه فعالیت مطلوب خیران گامی موثر در پیشرفت های عمرانی استان است، افزود: احداث مدرسه شاید در نظر برخی افراد هزینه باشد؛ اما در اصل سرمایه گذاری برای آینده ایران است.

وی با بیان اینکه افزایش فضاهای آموزشی زمینه تولید علم را در کشور تقویت و اخلاق مداری و روحیه پرسشگری نیز در جامعه گسترش می دهد، گفت: دانش آموزان به عنوان آینده سازان این مرز و بوم نیازمند زمینه های برای شکوفایی استعدادهای خود هستند.

استاندار استان مرکزی با بیان اینکه خیران مدرسه ساز همواره در کنار نوسازی مدارس حضوری پررنگ داشتند، اظهار کرد: در سال های گذشته فضاهای آموزشی بسیاری به صورت خیرساز در استان احداث شده است.

مقیمی ابراز امیدواری کرد: آنگونه که خیران در سال های گذشته با حضور گسترده در امر مدرسه سازی فعالیت داشتند، در امور آموزشی و مدرسه پروری نیز فعالیت کنند.

تلاش در جهت کاهش کمبود فضاهای آموزشی

مدیرکل نوسازی مدارس استان مرکزی در این مراسم با بیان اینکه در استان مرکزی خیران همواره در کنار نوسازی مدارس حضور چشمگیر داشتند، گفت: در شهرک پردیس به دلیل احداث منازل و مسکونی شدن مراکز آموزشی وجود نداشت که با همکاری و همت خیران این مهم اجرا شد.

محمد صادق قائمی با اشاره به اینکه امروز سه پروژه خیرسا در اراک با حضور استاندار و جمعی از مسوولان استان مرکزی افتتاح شد، افزود: یکی از این پروژه ها دبیرستان فرزانگان حاج محمدرضا کاظمی است.

وی ادامه داد: این پروژه به مساحت هزار و ۲۷۷ مترمربع و در سه طبقه و ۱۲ کلاس با هزینه ۱۳ هزار میلیون ریال به بهره برداری رسید.

قائمی با تاکید بر اینکه در این مدرسه هشت کلاس هوشمند فعال است، اضافه کرد: حضور دانش آموزان نخبه و فعالان جوان در عرصه علم و دانش سبب توجه به این پروژه و زمینه سازی برای فعالیت های آموزشی گسترده در آن توسط دانش آموز شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان مرکزی با بیان اینکه پروژه آموزشگاه ابتدایی موبری دومین پروژه ای است که به بهره برداری رسید، اظهار کرد: این پروژه در ۵۸۳ مترمربع، در طبقه و هشت کلاس با هزینه شش هزار میلیون ریال به بهره برداری رسید.

قائمی ادامه داد: پروژه مجتمع کارگاهی خدادادی در زمینی به مساحت ۸۴۰ مترمربع، در دو طبقه و با هزینه ای بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ میلیون ریال امروز با حضور استاندار استان مرکزی و جمعی از مسوولان و خیران به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان مرکزی ۴۲۰ هزار میلیون ریال توسط ۱۲۱ خیر تعهد شد، گفت: در استان مرکزی ۴۳ پروژه خیری در دست احداث است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان مرکزی با تاکید بر اینکه خیران مدرسه ساز از سرمایه های اصلی جامعه بوده و در توسعه فضاهای آموزشی نقش موثری دارند، اظهار کرد: از زمان تعهد تا کنون ۳۵۰ هزار میلیون ریال این تعهد ها تخصیص یافته است.

قائمی با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی به ویژه در شهرک های تازه تاسیس اراک و شهرستان های استان، اضافه کرد: افزایش فضاهای آموزشی زمینه ای مناسب برای کاهش تراکم جمعیت کلاس ها و ازفایش کیفیت آموزشی در مدارس است.

۴۰ درصد فضاهای آموزشی استان توسط خیران احداث شده است

رییس مجمع خیران مدرسه ساز استان مرکزی با بیان اینکه ۴۰ درصد فضاهای آموزشی این استان توسط خیران احداث شده است، گفت: هزار و ۷۱۰ خیر مدرسه ساز در این استان وجود دارد.

علی فخاری ادامه داد: از این تعداد خیر هزار و ۵۸۰ خیر به صورت فعال در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه استان مرکزی مهد علما، دانشمندان و بزرگان بسیاری در طول تاریخ بوده است، اضافه کرد: امروز وظیفه ما زمینه سازی برای فعالیت هرچه بهتر دانش آموزان و پرورش استعدادهای توانمند آنان هستیم.

رییس مجمع خیران مدرسه ساز استان مرکزی با تاکید بر اینکه خیران مدرسه ساز در این جهت گام های موثری برداشتند، تصریح کرد: دانش آموزان به عنوان سرمایه های اصلی جامعه نیازمند توجه و هدایت بوده و وظیفه ما تامین فضاهای آموزشی لازم برای پیشرفت آنان است.

گفتنی است، در این مراسم از خیرین مدرسه ساز سه طرح آموزشی و پرورشی شهرستان اراک با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

لازم به ذکر است،  در این مراسم عملیات اجرایی مدرسه ۱۲ کلاسه فاز دوم مجتمع آموزشی فرزانگان حاج محمدرضا کاظمی به دست استاندار مرکزی و خیر این طرح آغاز شد.