سیدمحمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ابراهیم حسین جانی از خیرین و از تولیدکنندگان و تاجران بنام فرش کشور است که سالهای زندگی خود را در صنعت فرش سپری کرده و فرش های اهدایی را که نماد هنر و تاریخ کهن استان مرکزی است، از کشورهای مختلف اروپایی خریداری کرده و برای پاسداشت هنر و خلاقیت هنرمندان فرشباف استان، دوباره به این خطه بازگردانده است.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان مرکزی اعلام کرد: ارزش ریالی مجموعه نفیس فرشهای اهدایی قابل تخمین نیست؛ چرا که خلاقیت و ذوق هنری فرشبافان استان قابلیت قیمت گذاری ندارد.
استانداری، میزبان فرش های نفیس استان مرکزی
حسینی افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی به طور موقت بازسازی یکی از بخشهای استانداری را به منظور حفظ ضریب امنیتی و جلوگیری از نابودی این آثار ارزشمند در دستور کار قرار داده و اسفندماه امسال شاهد گشایش این موزه خواهیم بود.
استاندار استان مرکزی نیز در سخنانی در این مراسم گفت: نگهداری فرش شرایط خاصی دارد که با توجه به نیاز استان به موزه صنعت فرش و ابراز تمایل خیر اراکی، این موزه به صورت موقت در محل استانداری مستقر می شود.
محمد حسین مقیمی بیان کرد: با توجه به ارزش ریالی و هنری این آثار فاخر مقرر شد تا زمان احداث ساختمان موزه فرش در محلی مناسب این فرشها در استانداری به معرض دید عموم گذاشته شود.
به گفته استاندار مرکزی با تخصیص اعتبار لازم و مکانیابی مناسب به زودی شاهد احداث موزه تخصصی فرش استان مرکزی خواهیم بود.
در حاشیه این مراسم نمایشگاه کوچکی از آثار فرهنگی و تاریخی استان مرکزی به مناسبت هفته پژوهش به معرض دید علاقه مندان درآمده است.