مصطفی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همچنین در این مدت ۶۸ مورد جمع آوری اموال سد معبری، ۲۵ مورد اخطار کتبی، ۳۷۷ مورد جریمه خودروهای سد معبری، ۱۲ مورد جمع آوری تابلوهای سطح منطقه، چهار مورد تحویل اجناس به بهزیستی و ۱۴ مورد نیز عودت وسایل انجام شد.
وی بیان داشت: سد معبر یکی از پدیده های زشت این روزهای جوامع شهری و تعرض به حقوق شهروندی است که ساوه نیز با این پدیده نامطلوب مواجه است و برخی افراد با اشغال و مسدود كردن معابر و خیابانهای این شهر، زمینه نارضایتی و گلهمندی شهروندان را فراهم کرده اند.
احمدی اظهار داشت: افرادی که اقدام به سد معبر می کنند، گویا تجاوز به حریم پیاده روها را حق خود میدانند، حال اینكه معابر عمومی متعلق به عموم شهروندان است و كسی حق ندارد با مسدود كردن آن به صورت موقت و یا دائم، عبور و مرور مردم را دچار مشكل كند.
به گفته وی، شهروندان بارها برای عبور در مسیر پیاده رو به دلیل وجود سد معبر ناچارند مدتی را صبر کرده یا اینکه مسیر را به سمت خیابان تغییر دهند که این امر علاوه بر ایجاد ترافیک، گاه موجب بروز حوادثی برای عابران پیاده و مشکلاتی برای وسایل نقلیه شده است.
احمدی ابراز داشت: طبق ماده ۵۵ قانون شهرداری ها جلوگیری از ایجاد سد معبر برعهده شهرداری گذاشته شده است و سد معابر عمومی، اشغال پیادهروها و استفاده غیرمجاز از آنها برای کسب و سکونت را ممنوع اعلام کرده است.
وی افزود: عبور و مرور راحت در خیابان و معابر حق طبیعی هر شهروندی است و برطرف کردن سد معبر نیازمند همکاری همه افراد جامعه است و انتظار داریم آحاد مردم با شهرداری همکاری لازم را داشته باشند.
معاونت خدمات شهری شهرداری ساوه گفت: یکی از مواردی که به کرات شهروندان نسبت به آن گلایه داشتهاند سد معبر پیادهروها با مصالح ساختمانی است که بارها شهرداری ساوه نسبت به جمعآوری آن اقدام کرده است.