عذرا جوزانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه «ملاقات» که هر هفته پنجشنبه ها ساعت ۲۱ روی آنتن رادیو گفتگو می رود، گفت: در این برنامه به پیشینه فرهنگی و زندگی چهره هایی می پردازیم که شاید پیش از این مردم تنها نامی از آنها شنیده اند.
وی ادامه داد: این برنامه یک گفتگوی یک ساعته و پیوسته است که علیرضا محمدی اجرای آن را بر عهده دارد و در میان آن سعی کردم از رفت و برگشت های زمانی و یا آیتم استفاه نکنم چراکه گفتگوها از جذابیت بالایی برخوردارند و بنا نیست با بخش های اضافه این گفتگوها قطع شوند.
جوزانی در توضیح بیشتر خود از این برنامه عنوان کرد: بیشتر چهره هایی که به این برنامه دعوت می شوند شاید تنها نامی از آنها مطرح شده باشد و ما جزییات زندگی آنها را ندانیم بنابراین در این برنامه این افراد بیشتر شناسانده می شوند و به نوعی بیوگرافی آنها به طور کامل برای مردم بیان می شود. این میان آنها از خاطرات کودکی خود، مسیری که در زندگی طی کرده اند و حتی وضعیت رشته کاری خود صحبت می کنند و اینکه وضعیت آن حرفه را در جامعه امروز چگونه می بینند.
گفتگوها برای خود من بسیار عبرت آموز و شگفت انگیز بوده است
وی با اشاره به اینکه در این گفتگوها تاثیر خانواده بر افراد و چگونگی یافتن مسیر زندگی و کاری مشخص می شود، گفت: این گفتگوها برای خود من بسیار عبرت آموز و شگفت انگیز بوده است. یکی از مسایل جامعه امروز برای جوانان این است که چگونه مسیر زندگی، کاری و حرفه ای خود را بیایند و با این گفتگوها می توان به نوعی می توان به جواب این سوال دست یافت. خود من فرزندی ۷ ساله دارم که متوجه شده ام باید از اکنون برای وی برنامه ریزی کنم.
تهیه کننده برنامه «ملاقات» به تاثیر دو طرفه گفتگو با چهره ها برای والدین و جوانان اشاره و اظهار کرد: در این برنامه به نوعی الگوسازی می شود و به جوانان امید، زندگی و شوق می دهد که چگونه راه خود را پیدا کنند و به آن برسند و اطلاعاتی هم درباره فرهنگ و کشور خود و چهره های تاثیرگذار کشور می یابند. همچنین در این برنامه به دلیل صحبت هایی که درباره زندگی خانوادگی بیان می شود والدین، مربیان و استادان دانشگاه نیز می توانند تجربیات خوبی بیاموزند.
تغییر مسیر زندگی چهره های مختلف
وی عنوان کرد: در برنامه هایی که در ماه مبارک رمضان داشتیم اکثرا از استادان علوم قرآنی دعوت کرده بودیم و جالب اینجا بود که بیشتر این افراد در ابتدای جوانی رشته های طبیعی، ریاضی و فیزیک خوانده بودند و بعد در زندگی مسیر خود را به سمتی دیگر سوق داده اند.
جوزانی با اشاره به نام چند تن از استادانی که در این برنامه دعوت شده اند، یادآور شد: ما چندی پیش در چهار برنامه کامل با میرجلال الدین کزازی در حوزه ادبیات صحبت کردیم و همچنین گفتگوهایی هم با غلامحسین ابراهیمی دینایی در حوزه فلسفه و عرفان و هادی مرزبان در حوزه تئاتر داشتیم. البته چندی است که رویکردها نسبت به این برنامه تغییر کرده است و از چهره های علمی هم دعوت می شود به طور مثال در برنامه این هفته که پنجشنبه یکم مرداد روی آنتن می رود با جواد صالحی چهره ماندگار حوزه برق و برادر علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفتگو شده است و وی از زندگی خود و برادرش و اینکه پدرشان تاجر بوده و سواد دانشگاهی نداشته است در این برنامه توضیح داد.
وی در پایان در واکنش به اینکه تا چه حد توانسته است بازخوردهای مخاطبانش را درباره این برنامه بگیرد، توضیح داد: ما در این برنامه امکانی برای نظرسنجی نداریم و چون برنامه زنده نیست امکان ارتباط پیامکی هم حاصل نشده است.