کرمانشاه- مدیرکل دفتر فناوری استانداری کرمانشاه از پیگیری استان برای برگزاری همایش سرمایه گذاران فاوا در استان و درآینده نزدیک خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، خداداد مرادی، بعد از ظهر یکشنبه در نشست مشترک پارک های علم و فناوری و ادارت کل ICT غرب کشور، که به میزبانی  پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت ها در حوزه فناوری اطلاعات به برخی از اقدامات صورت گرفته در این حوزه در استان کرمانشاه اشاره کرد.

وی هماهنگی و هم راستایی دولت، شهروندان و استان را در اجرای برنامه های حوزه ارتباطات و فناوری بسیار حائز اهمیت برشمرد و گفت: اگر این هماهنگی وجود نداشته باشد، هیچ یک از عناصر ذکر شده به تنهایی موفق نیست و برنامه استان مجازی هم بر این اساس است.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری کرمانشاه، با بیان اینکه در استان کرمانشاه سعی شده است، بین برنامه های فناوری اطلاعات و ارتباطات با سایر بخش ها یک ارتباط برقرار شود گفت: سعی ما این است که فناوری اطلاعات و ارتباطات، محور توسعه استان در ایجاد سندهای توسعه، اشتغال و... قرار گیرد و عدم هم راستایی و هماهنگی در این زمینه با برنامه های کلان کشور، هم به دولت هم به برنامه ضربه می زند.

وی تاکید کرد: برنامه های ارائه شده در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، علاوه بر هم راستایی با سایر برنامه ها در استان باید متناسب با نیازهای استان  و در جهت رفع آنها باشد.

مرادی تصریح کرد: یکی از آفات موجود در کشور در خصوص برنامه ها این است که ما درگیر برنامه نوشتن شدیم و کمتر به بحث اجرای آن پرداخته می شود و ما سعی کردیم این موضوع به حداقل برسد.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری کرمانشاه، تاکید کرد: برنامه های نوشته شده در این حوزه باید متناسب با منابع موجود در این بخش باشد تا به خاطر منابع در حالت عدم اجرا یا اجرای کند قرار نگیرد.

وی هم چنین بر اجرای همزمان برنامه های نوشته شده در این زمینه در تمام شهرستان ها تاکید کرد و توجه به بخش خصوصی را از جمله فاکتورهای ضروری در تدوین برنامه های حوزه اطلاعات و فناوری برشمرد.

مرادی، مجموعه اقدامات صورت گرفته در دفتر فناوری اطلاعات استان را محصول فعالیت های بخش خصوصی و دولتی در کنار هم دانست.

باید یک نگاه همزمان در توانمندسازی و تولید ثروت در حوزه  ICT داشت

وی گفت: در تمام دنیا به حوزه ICT  یا نگاه توانمندساز به برنامه ها شده یا تولید ثروت اما ما برای اینکه به بازار مصرف سایر کشورها تبدیل نشویم باید علاوه بر توانمندسازی به بحث تولید ثروت نیز بپردازیم و هماهنگ با توانمندسازی از این طریق نیز بحث تولیدات در این عرصه را مد نظر داشته و به تولید ثروت نیز بپردازیم.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری کرمانشاه، بر انجام اقدامات بنیادین در دولت به عنوان ضرورت های اساسی در جهت ایجاد بستر توسعه و تجاری سازی ICT تاکید کرد و گفت: ایجاد شرکت های دانش بنیان و توسعه شرکت های قابل ارتقا از جمله اقداماتی است که می تواند برای توسعه بخش ICT  در منطقه مد نظر قرار گیرد.

وی، ایجاد فضای ذهنی و فرهنگ سازی در حوزه شهروندان، بنگاه های تجاری سازی محیط و مشتری سازی را از دیگر فاکتورهای مد نظر برای توسعه و توانمندسازی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و تولید ثروت از این طریق دانست.

مرادی، هم چنین به برخی از اقدامات صورت گرفته در استان و در حوزه ICT اشاره کرد و گفت: همکاری در تدوین سند راهبردی تحول اداری استان، عقد تفاهم نامه با مرکز ملی فضای مجازی و انتخاب استان کرمانشاه به عنوان پایلوت استان مجازی کشور، سه سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطاعات به استان در این زمینه، پیگیری هماهنگی و مدیریت تدوین برنامه های راهبردی و اجرایی استان مجازی از جمله اقدامات انجام شده قابل ذکر است.

دستگاه های استان کرمانشاه تا بخشداری ها به شبکه دولت متصلند

وی، هم چنین از اجرای طرح توسعه شبکه دولت و زیرساخت های ارتباطی در استان تا سطح بخشداری های استان، اجرای سیستم بدون کاغذ در ۸۵۰ دستگاه اجرایی استان، تهیه شناسنامه خدمات الکترونیک دستگاه های اجرای استان را از دیگر اقدامات انجام شده در  راستای توسعه ICT در استان کرمانشاه برشمرد.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری کرمانشاه، اجرای طرح سلامت الکترونیک در شهرستان پاوه به عنوان شهر پایلوت در کشور، پیاده سازی سامانه دهیاری الکترونیکی در شهرستان های هرسین و اسلام آبادغرب، برون سپاری خدمات دبیرخانه پیشخوان به انجمن و واگذاری ۲۳۴ خدمت دستگاه های اجرایی به دفاتر مذکور و پررنگ شدن نقش سازمان تنظیم مقررات در استان را از دیگر اقدامات صورت گرفته در استان و در این حوزه دانست.

تایید نهایی چهارچوب دفاع سایبری در استان

وی تقویت نظام صنفی رایانه در استان را که در مرحله انهدام بود و افزایش اعضا آن از ۱۴ عضو به ۵۰ عضو، عقد تفاهم نامه با وزارت ارتباطات در جهت احداث دیتا سنتر و اجرای طرح GNAF در استان و تایید نهایی ساختار و چهارچوب دفاع سایبری استان را در جلسات  کارگروه پدافند غیرعامل استان در حوزه فاوا از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه اطاعات و فناوری استان عنوان کرد.

مرادی از پیگیری برای برگزاری همایش سرمایه گذاران فاوا در استان خبرداد  گفت: امیدواریم با پیگیری های صورت گرفته بتوانیم در اولین فرصت این همایش را برگزار کنیم.

وی هم چنین مقایسه ای نیز از اقدامات این حوزه طی امسال با سال های گذشته داشت و از رشد اقدامات در حوزه دستگاه های متصل به شبکه دولت، پتانسیل های اتصال دستگاه های اجرایی استان به شبکه دولت، خدمات واگذار شده به دفاتر پیشخوان و فعال سازی نظام صنفی رایانه خبرداد.

استان مجازی زمینه ساز تحول اداری در استان کرمانشاه

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات  استانداری کرمانشاه، تبدیل استان به استان مجازی را زمینه ساز تحول استان در بخش اداری دانست و از اجرای این طرح با همکاری بخش خصوصی خبرداد.

وی بر رشدIT  در بخش های مختلف تاکید کرد و گفت: برای حصول نتایج مناسب باید توسعه IT به صورت همزمان در همه بخش ها از جمله کشاورزی، خدمات، صنعت و... به صورت هماهنگ اتفاق بیفتد که نیازمند یک برنامه عملیاتی مناسب است.

مرادی بار دیگر بر فرهنگ سازی برای استفاده از تولیدات ICT  تاکید کرد و آن را مستلزم همکاری دولت، بخش خصوصی و مردم دانست.