حسین برومند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یكی از آسیبها و مسائل مورد توجه در هر جامعه ای پدیده تكدیگری و گداپروری است كه با ساختارهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی هر جامعه ای در ارتباط است.
وی گفت: تكدیگری یكی از معضلات اجتماعی گریبانگیر جامعه محسوب میشود كه خود زمینه ساز بسیاری از آسیبهای اجتماعی دیگر است.
برومند با اشاره به علل و عوامل موثر در پدیده تكدیگری اظهار داشت: بسیاری از انواع تكدیگری ها براساس عوامل روانی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شكل میگیرد و محصول ساختاراجتماعی و نارساییهای ناشی از آن است.
وی تاكید كرد: به لحاظ اینكه تكدیگری یك معضل اجتماعی بزرگ در جامعه است باید از سطحی نگری در این بخش خودداری كرد.
برومند گفت: باید علاوه بر توجه به بعد فرهنگی تكدیگری، توانمند سازی متکدیان و فعالیت های فرهنگی در این زمینه نیز به عنوان یكی از برنامه های كاری ستاد ساماندهی متكدیان استان قرار گیرد.
وی با اشاره به فعالیت دو مركز نگهداری از متكدیان در خراسانشمالی اظهار داشت: باید در استان مراكزی با مشخصات فنی و استاندارد برای نگهداری از متكدیان راه اندازی شود.
وی گفت: برخی افراد نیازمند به دلیل عزت نفس دست بسوی دیگران دراز نمی كنند لذا ضرورت دارد این افراد بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
مدیركل امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی تصریح كرد: رسانه ها در زمینه فرهنگ سازی، آگاه سازی و اطلاع رسانی می توانند در کاهش تکدیگری و ارائه كمك های نقدی و غیر نقدی شهروندان به دستگاه های حمایتی و خیریه ها نقش موثرتری را ایفا كنند.