به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل رستم پور شامگاه شنبه در کارگروه اجتماعی شهرستان سقز به عوامل موثر در کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه اشاره کرد و اظهارداشت: در جوامع پایبند به اصول و ارزش های دینی کمتر شاهد بروز آسیب های اجتماعی هستیم.
وی آموزش را نیز یکی از عوامل تاثیرگذار در کاهش آسیب های اجتماعی خواند و عنوان کرد: در میان آموزش ها،فراگیری آموزه های دینی وتوجه به آنها در کاهش آسیب های اجتماعی نقش تاثیرگذاری دارند.
وی بیان کرد: تقوا میتواند یکی از اساسیترین شاخصها و معیارهای رشد جامعه و کاستن از آسیبهای اجتماعی به شمار آید.
معاون برنامه ریزی فرماندار سقز در بخش دیگری از سخنانش به مسئله تکدی گری اشاره کرد و گفت: با توسعه شهرنشینی و افزایش نیازهای افراد در جوامع، تولید کار و تقویت فرهنگ کار از اهمیت بسیار زیادی برخوردار شده است.
رستم پور ادامه داد: تکدی گری نتیجه ضعف و نبودن فرهنگ روحیه کار و کسب حلال در جامعه است که برای حل این آسیب اجتماعی بایستی در زمینه تقویت فرهنگ کار تلاش های بیشتری صورت گیرد.
وی بیان کرد:داشتن برنامههای هدفمند و عملی در مباحث فرهنگی، چشمانداز روشنی در جامعه ترسیم خواهد کرد نبابراین اعضای این كارگروه با تکیه بر برنامهریزی باید در فعالیتهای فرهنگی بلندمدت زمینه كاستن از آسیب های اجتماعی را فراهم کنند.
مشاور فرهنگی ، اجتماعی و دانشگاهی فرماندار شهرستان سقز هم در این جلسه در سخنانی ،از بین رفتن روحیه كار در جامعه،تن پروری،كاهلی،بی علاقه گی،افزایش هزینه وتحمیل آن به جامعه وگسترش آسیبهای اجتماعی را از تبعات منفی تكدی گری ذکر کرد.
احمد امینی خواستار ترویج فرهنگ كار در جامعه شد و بیان کرد: از نظر دین مبین اسلام،گداها دارای شخصیت های متزلزلی هستند كه بایستی اقدامات فرهنگی اجتماعی برای رفع این معضل صورت گیرد.
نظر شما