قم - مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: امروز شبکه‌های اجتماعی و مجازی با استفاده از ابزار هنر فضای کشور ما را بمباران کرده‌اند و هنرهای هالیوودی بیشترین ضربه را به اسلام وارد می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر پنج‌شنبه در چهارمین جشنواره هنر آسمانی که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی مسئولان حوزه علمیه و طلاب هنرمند در مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد، با بیان این‌که اخیراً در حوزه نگاه جدی و توأم با دقت به هنر دینی شده است، اظهار داشت: کلمه هنر میان متدینان مفهوم خوشی ندارد زیرا آنها را به یاد طاغوت می‌اندازد زمانی که از هنر چیزی به جز زشتی نمانده بود.

وی با بیان این‌که قرآن کریم دارای فصاحت و بلاغت و یکپارچه هنر است، ابراز کرد: قرآن نمایش هنر و قدرت خداوند است، قدرتی که به وسیله آن بنده خالص خداوند دارای یک ویژگی خاص می‌شود.

امام جمعه قم با بیان این که هنر بعد شخصیت ساز در جامعه دارد، افزود: این که حوزه علمیه از چه نوع هنری سخن می‌گوید باید گفت که همه علما هنری را می‌ستایند که ریشه در دین و ارزش‌های دینی دارد.

وی تصریح کرد: قبل از نزول قرآن در جامعه آن روز هنر بی‌هنری حاکم بود و قرآن کریم همه آن هنرها را خاموش و هنر واقعی را نمایان کرد.

حوزه علمیه از هنر برگرفته از ایمان و عمل صالح حمایت می‌کند

آیت الله حسینی بوشهری اظهار کرد: همه هنرها ارزش ندارند و حوزه علمیه هنری را حمایت می‌کند که برگرفته از ایمان، عمل صالح و خلق هنر با یاد خداوند باشد.

وی با بیان این که هنر در دستگاه‌های عیاشی و اعتیاد جایی ندارد، ابراز داشت:‌ حوزه در پی هنر شعر و مصادیقی از آن دست است که هنرمند آن پایه‌های اعتقادی خوبی داشته و بتواند حرام را از حلال تشخیص دهد در این زمان ما آن هنرمند را تقدیر می‌کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان داشت:‌ امروز شبکه‌های اجتماعی و مجازی با استفاده از ابزار هنر فضای کشور ما را بمباران کرده‌اند و هنرهای هالیوودی بیشترین ضربه را به اسلام، انقلاب و مقدسات وارد می‌کنند.

وی بیان کرد:‌ نباید زمانی که از هنر در میان متدینان صحبت می‌شود معیارهای ضد ارزشی به ذهن‌ها وارد شود، آن هنر طاغوت را از ذهن خود بزدایید و هنر امام صادق(ع) را به یاد آورید.

هر فعالیت در مسیر دین‌داری مردم هنر تلقی می‌شود

آیت الله حسینی بوشهری اظهار داشت:‌ تبلیغ، تدریس، اجتهاد و فداکاری یک طلبه در منطقه دوردست همه این‌ها هنر هستند و هر فعالیتی در مسیر دین‌داری مردم هنر تلقی می‌شود.

وی با اشاره به هدف حوزه علمیه از برگزاری جشنواره هنر آسمانی، ابراز کرد: دست‌یابی به هنر دینی، گسترش فرهنگی اسلامی در قالب آثار، حمایت از پژوهش‌های هنری و شناسایی مراکز هنری وابسته به حوزه علمیه از جمله اهداف جشنواره هنر آسمانی است.

ایجاد ارتباط میان طلاب هنرمند و سایر هنرمندان

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: ایجاد ارتباط میان هنرمندان طلبه با سایرین هدف دیگر جشنواره است تا به وسیله آن معیارهای دینی به افراد هنرمندی که آشنایی کاملی با دین ندارند، عنوان شود و استعدادهای هنری طلاب نیز کشف و شناسایی شود.