وزیر کار با تاکید بر اینکه باید به بیکاری با استفاده از لشکر فنی و حرفه‌ای حمله ور شویم گفت: برای هر یک درصد رشد اقتصادی، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پول لازم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی با اعلام اینکه آموزش های فنی و حرفه ای را باید با نیاز هر منطقه منطبق کنیم گفت: اگر توسعه را به این معنا بگیریم که فقرزدایی کند و جامعه ای بسازد که افراد بتوانند از فرصت های برابر استفاده کنند، ریختن پول این توسعه را ایجاد نمی کند، آنچه توسعه ایجاد می کند انسان ها هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: رشد بدون انسان هایی که محمل دار رشد هستند  معنا ندارد. پول در هیچ کشوری رشد نیاورده و پاشیدن پول رشد به همراه خودش نمی آورد، ممکن است باعث رشد اقتصادی مقطعی شده باشد اما توسعه به همراه خودش نیاورده است، اگر امروز معنای توسعه را این بگیریم که افراد نوعی زندگی کنند که بتوانند با کرامت  و توانمند زندگی کنند و نوعی خشنودی را در زندگی اجتماعی به دست بیاورند.

وی تصریح کرد: هر یک درصد رشد حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پول لازم دارد و ما چنین پولی نداریم. آنچه که می تواند جایگزین پول شود باز هم انسان ها هستند. ربیعی گفت: بنابراین این یک اعتقاد است چه از نگاه نظری و چه از نظر شغلی و چه از نظر اعتقاد شخصی، من به کار سازمان فنی و حرفه ای اعتقاد دارم و به خاطر همین بود که از آقای سازگار نژاد خواستم در اینجا کار را ادامه دهند. نگاه اعتقادی من به سازمان منجر به این تصمیم گیری ها شد و خوشحالم که امروز مدیریت شما می تواند کار را جلو ببرد.

ربیعی ادامه داد: انتظارم از همکاران خود در سازمان فنی و حرفه ای این است که سازمان را متحول کنند. واحدهای عملیاتی در روستا را باید با سازمان فنی و حرفه ای گره بزنیم. ما باید سازمان را از حالتی که عده ای به آن مراجعه می کنند و درخواست آموزش می کنند خارج کرده و به سازمانی که مردم را تشویق می کند و به دنبال نشان دادن راه سعادت  به مردم است تبدیل کنیم؛ بنابراین آموزش را باید با نیاز هر منطقه منطبق کنیم.

وی افزود: معتقدم اگر حالا مبارزه با بیکاری در کشور بخواهد سامان بگیرد جبهه اصلی ما سازمان فنی و حرفه ای است. اگر بخواهیم به بیکاری حمله ور بشویم از لشکر سازمان فنی و حرفه ای باید استفاده کنیم و ستون اصلی کار ما سازمان فنی و حرفه ای است و من این پیام را به همکارانم  به خصوص مدیران و معاونان دارم که به این کار به عنوان یک وظیفه اداری نگاه نکنیم، فکر کنید امروز مربی شدید و جایی ایستادید که می توانید زندگی آدم های دیگر را هم تغییر بدهید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نکته سوم من این است که ما از روز اول اعتقاد داشتیم که باید مشکل مربیان را کم کنیم و دنبال این کار بودیم و ما آرام پیوسته کار کردیم و نمی توانیم نیستیم سر و صدا کنیم. در کمیسیون اجتماعی دولت خودمان کار را پیش بردیم و خوشحالیم که امروز بیش از دو هزار نفر به این سازمان پیوستند و از آقای سازگار نزاد خواهش کردم که اینها را به نیروهای کارآمدی تبدیل کنند و باید دانش اینها روز به روز افزایش یابد.

ربیعی ادامه داد: ما باید دانش سازمان را بالا ببریم و هر جا سازمان فنی و حرفه ای یک عضو به ما می دهد باید در استان بگویند که این فرد به درد زندگی مردم می خورد. این مربی آموزش فنی و حرفه ای را به دانش روز  و به یکی از زبان های خارجی مجهز کنید. دانش خودتان را مکتوب کنید، زیرا سازمان آموزش فنی و حرفه ای پُر از دانش های ضمنی است.

وی تصریح کرد: مهم این است که دانش ضمنی این جمع به دانش صریح و آشکار تبدیل شود و اگر این دانش ضمنی با استاندارهای روز دنیا ترکیب شوند سازمان آموزش فنی و حرفه ای خواهد درخشید.

وزیر کار خاطر نشان کرد: البته به جز ارتقای مهارت های فنی، مهارت های اجتماعی نیز باید ارتقا یابد. بدون تردید شما وقتی مربی می شوید شیوه های اخلاقی تان نیز روی افراد تاثیر می گذارد. امیدوارم  بتوانید جامعه را پُر از دانش فنی کنید و خدا هم کمک کند ما بیشتر در خدمت شما باشیم و بتوانیم مشکلات شما را حل کنیم.