به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، دکتر بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با خوشامدگویی به حضار و گرامی داشتن این اتفاق گفت : این محموله به عنوان نمایندگان حصیر از شهر میناب و کهنوج حرکت کرده تا به تهران برسد و ما در این طرح در اولین دوره کمک می کنیم به بخش خصوصی تا قابلیت های سرمایه گذاری حوزه صنایع دستی را به انان نشان داده و در دوره های بعدی بخش خصوصی خود اقدام به این قبیل حرکت ها کند.
دکتر نامور ادامه داد: طرح کاروان پیوند را در جهت حمایت از تولیدکنندگان این صنعت با مضمون خرید محصولات باکیفیت حصیری از استان های محروم و فروش آنها در استان هایی مثل گیلان و مازندران و گلستان که در فصل تابستان فروش بالایی وجود دارد و تهیه محصولات سخت است یا گران و کم هستند و باعث ورود کالای چینی و قاچاق و بد کیفیت در بازارهای این استان ها میشود، آغاز کرده ایم و امیدواریم در مراحل بعدی استان ها خود راسا این کار را پیگیری و ادامه بدهند. کاروان پیوند صنایع دستی با هدف اشباع بازار از محصولات و ایدههای داخلی ایجاد شده است.
طاهریان فر مدیرعامل شرکت تعاونی حامیان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ایرانیان نیز گفت: حمایت از هنرمندان در بخش های تولید و فروش از اولویت های ما در حوزه صنایع دستی است و توانایی این شرکت در ایفای نقش موثر در ثبات و پایداری طرح کاروان پیوند صنایع دستی موثر است. همچنین شرکت حامیان صنایع دستی تلاش میکند که حلقه رابط تولیدکننده و بازار باشد.
این مراسم با رونمایی از چند محصول حصیری تولیدی این دواستان از انواع سبد و زیرانداز و ظروف مختلف پایان یافت.
یادآور می شود پس از رسیدن سایر محصولات از ۶ استان دیگر یعنی خراسان جنوبی، سیستان وبلوچستان، بوشهر، یزد، خوزستان و گیلان به تهران، نمایشگاه محصولات کاروان حصیر طرح پیوند در آینده ای نزدیک در نمایشگاهی به نمایش گذاشته خواهد شد.