به گزارش خبرنگار مهر، جواد راستی بعد از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در دانشگاه اصفهان اظهار داشت: مرکز تخصصی بازیهای رایانه ای از سال ۹۵ در دانشگاه اصفهان راه اندازی شد که آموزش، پژوهش و کارآفرینی در حوزه بازیهای رایانه ای در این مرکز انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۲۰ دوره و کارگاه کوتاه مدت و بلندمدت بازیسازی در این مرکز با حدود ۴۰۰ مخاطب برگزار شده است، ابراز داشت: همچنین ۱۵ رویداد بزرگ و کوچک بازیسازی داشتیم و دو دوره همایش «بازیهای رایانه ای، فرصت ها چالش ها» را در سالهای گذشته برگزار کردیم.
استفاده از بازیهای رایانهای در راستای درمان اختلالات جسمی و حرکتی
دبیر همایش «بازیهای رایانهای، فرصت ها و چالش ها» با اشاره به اینکه تعداد زیادی بازی های درمانی در راستای درمان اختلالات جسمی و روحی طراحی می شود، بیان داشت: ما در مرکزتخصصی بازیهای رایانهای فضایی برای شکل گیری تیم های بازیساز فراهم کردیم که خدمات تخصصی آموزشی و تجهیزاتی دریافت و در ادامه مسیر تیم آنها تبدیل به شرکت شده یا جذب استادیوهای بزرگ تر می شوند.
وی با بیان اینکه بازیهای رایانهای به عنوان موضوعی که در وهله نخست بیشتر جنبه سرگرمی آن در معرض دید است اکنون وارد فیلد علمی و پژوهشی جدی شده است، تاکید کرد: در سال ۹۴ که همایش بازی های رایانه ای شکل گرفت پژوهش تخصصی در این زمینه نداشتیم.
راستی با اشاره به اینکه امسال سومین دوره به شکل بین المللی برگزار میشود، افزود: در طول سه سال برگزاری همایش «بازیهای رایانهای، فرصتها و چالشها» هر سال بیش از ۱۴۰ مقاله به دیبرخانه این همایش ارسال شده است که نشان از جا افتادن ادبیات بازی های رایانه ای در کشور دارد.
راه اندازی انجمن گیم ایران در دانشگاه اصفهان
وی از راه اندازی رشته کارشناسی بازیسازی در دانشگاه اصفهان خبر داد و گفت: همچنین انجمن گیم ایران با مشارکت متخصصان از دانشگاه های مختلف به زودی در دانشگاه اصفهان راه اندازی می شود