به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، از زمانی که بازی موبایلی «سوپر ماریو ران» منتشر شد، این بازی موفق شده ۶۰ میلیون دلار سود در عرصه بینالمللی تولید کند.
ورودی کمپانی نینتندو برای گیمهای موبایلی فرنچایز «سوپر ماریو» از نظر سود تولیدشده بسیار موفق ظاهر شده است. سنسور تاور که یک گروه جمعآوریکننده اطلاعات بازار اپلیکیشنهای موبایلی است، در جدیدترین گزارش خود میگوید این بازی در میان تمام بازیهای موبایلی سومین بازی پرسود بوده و تنها پشت «انیمال کراسینگ: پاکت کمپ» و «فایر اِمبلِم هیروز» قرار گرفته است.
این سود ۶۰ میلیون دلاری ترکیبی از سودهایی است که از طریق اپل استور و گوگل پلی استور حاصل شده است. بیشتر سود با سهمی ۴۳ درصدی در ایالات متحده حاصل شد و ژاپن بعد از آن با سهمی ۱۷ درصدی در رتبه دوم قرار گرفت.
«سوپر ماریو ران» در سال ۲۰۱۶ در ۱۵۱ کشور منتشر شد.
داستان این بازی بسیار ساده و شبیه به دیگر بازیهای موبایلی سبک «رانِر» است که در آن بازیکن فقط میتواند از یک دست استفاده کند و کاراکتر خود در گیم را جلو ببرد. علاوه بر این، دانلود کردن این بازی مجانی است و چند مرحله اول آن هم بدون هیچ گونه هزینهای برای بازیکن باز میشود. بازیکنان همچنین میتوانند هر چهار مدل مختلف موجود در بازی را رایگان تست کنند. در ادامه اگر بازیکنان تصمیم گرفتند که بازی را ادامه دهند، میتوانند کل بازی را به قیمت ۹.۹۹ دلار خریداری کنند.
پاسخ هواداران نسبت به این مسئله مختلف بود. بعضی از مصرفکنندگان گفتند این قیمت بالایی برای یک بازی موبایلی است و دیگران خوشحال بودند که یک قیمت نهایی تعیین شده و نینتندو تراکنشهای خرد در میان بازی قرار نداده است.
دانلودهای اولیه «سوپر ماریو ران» در درجه نسبتا ثابتی قرار داشتهاند و دستیابی به رشد مسیر سختی برای نینتندو بود. اینکه با آن قیمت نسبتا بالا فقط بازیکنان میتوانند از ۶دنیای موجود در بازی استفاده کنند به این معنی بود که زمان قابل توجهی طول کشید تا نینتندو به مبلغ ۶۰ میلیون دلار سود برسد، بر خلاف «پوکمون گو» که آن هم در سال ۲۰۱۶ منتشر شد اما رشدی باورنکردنی داشت. «سوپر ماریو ران» میتواند مثالی برای تولیدکنندگان بازیهای موبایلی باشد که چطور یک بازی میتواند بدون خرده تراکنشهای میان بازی، سود قابل توجهی کسب کند.