به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در اولین نوآوردگاه مکمل های غذایی و گیاهی که در راستای تجاری سازی نوآوری ها در زمینه مواد غذایی، تیم های کاری پس از سه روز حضور در کارگاه های آموزشی و دریافت مشاوره های لازم برای تجاری سازی محصولات نوآورانه، ایده ها و محصولات خود را در حضور سرمایه گذاران و صنعتگران ارائه شد.
سید مهدی زیارت نیا معاون پژوهشی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: در حال حاضر تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ دانشگاه در ایران وجود دارد که نزدیک به ۴ میلیون و ۵۰۰ دانشجو در این واحدهای دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.
وی به روند رو به رشد فارغ التحصیلان دانشگاه های داخلی و میزان بیکاری در این بخش از دانش پژوهان اشاره کرد و افزود: وجود خیل عظیم دانشجویان و دانش پژوهان جوان نشان دهنده وفور نیروهای خلاق و کارآمد است، منوط به اینکه به مسیر صحیح هدایت شوند.
وی برگزاری نوآوردگاه ها را یکی از راه های بروز خلاقیت جوانان در جامعه امروزی ایران دانست.
دکتر یاسر نیک پرست، مشاور بنیاد نخبگان خراسان رضوی برگزاری این نوآوردگاه را اقدامی بی نظیر در حوزه صنعت غذا دانست و تاکید کرد: راهکار عملی عرضه علم در جامعه برگزاری این رویدادها است چراکه علاوه بر مزیت های اقتصادی فرهنگ تلاش و پشتکار برای راه اندازی یک کسب و کار موفق را در جامعه رواج می دهند.
وی ادامه داد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر توسعه زیست بوم های کارآفرینی تاکید دارد که برای تحقق آن نیاز به همگرایی کلیه ذی نفعان داریم.
نیک پرست جوانان خلاق را پل ارتباطی مراکز پژوهشی با صنعت دانست و افزود: خوشبختانه در زمینه صنعت غذا این امر به همت مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی میسر است.
به گزارش مهر، تیم های «تولید مکمل های غذایی با ضایعات مواد غذایی»، «دم نوش حاوی عصاره گیاهی و پرو بیوتیک»، « پربیوتیک بومی ایران به صورت نی نوش یا ساشه تک نفر» و«پودر فوری گیاهی با خاصیت درمانی چند گانه نظیر کاهش وزن؛ ضدسرطان و بهبود عملکرد مغز» تیم های برگزیده این نواوردگاه بودند.