معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه سالانه سه هزار تن گوشت شترمرغ در کشور تولید می شود، گفت: کسانی که مایل به پرورش شترمرغ باشند می توانند از تسهیلات اشتغال روستایی استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رضایی در جریان بازدید از مزارع پرورش شترمرغ با بیان اینکه سال گذشته ۶ تا ۷ هزار شترمرغ مولد در کشور تولید شده است، اظهار داشت: از این میزان ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار قطعه شترمرغ پرواری در کشور پرورش داده شد. ضمن اینکه برآورد می شود سالانه سه هزار تن گوشت قرمز از این میزان شترمرغ تولید شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه گوشت شترمرغ نسبت به گوشت گوسفندی قابلیت هضم بیشتری دارد، گفت: این گوشت یکی از لذیذترین گوشت های موجود است که چربی خیلی کمی دارد و رنگ قرمز آن به دلیل درصد آهن بالایی است که دارد.

رضایی افزود: با توجه به اینکه در کشور با کمبود گوشت قرمز مواجه هستیم، می توان با توسعه پرورش شترمرغ این کمبود را جبران کرد ضمن اینکه  قیمت گوشت شترمرغ مناسب تر نیز هست.

وی با بیان اینکه جز در استان های شمالی به دلیل مسائل بهداشتی، پرورش شترمرغ در تمامی مناطق کشور آزاد است، افزود: کسانی که تمایل به پرورش شترمرغ داشته باشند و تقاضای این کار را بدهند می توانند از وام اشتغال روستایی استفاده کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به مزیت های پرورش شترمرغ افزود: بزرگترین مزیت پرورش شترمرغ این است که این پرنده تولید گوشت قرمز می کند و در شرایط کنونی تولید گوشت قرمز بسیار اقتصادی است.

رضایی ادامه داد: علاوه بر این هر گوسفند در سال نهایتا دو بره تولید می کند اما هر مولد شترمرغ حدود ۴۵ جوجه تولید می کند.

به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی، ایران بعد از آفریقای جنوبی که مهد پرورش شترمرغ است دومین پرورش دهنده بزرگ شترمرغ در جهان است.